N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 18 Şubat 2021 #1 Ekran kartım normale 45-50 derecelerde idi. Şimdi hava -10 - -15 derece olmasına rağmen 60 derece olmaya başladı. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2021
Ekran kartım normale 45-50 derecelerde idi. Şimdi hava -10 - -15 derece olmasına rağmen 60 derece olmaya başladı. Sebebi nedir?
samed_surucu21 Femtopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #2 Bilgisayarının içini açıp fanları temizleyebilirsin fanlar tozlanınca haliyle daha zor çalışır bir dene derim bir de HDD ile kaynaklı olabilir.
Bilgisayarının içini açıp fanları temizleyebilirsin fanlar tozlanınca haliyle daha zor çalışır bir dene derim bir de HDD ile kaynaklı olabilir.
erdowajk Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #3 Nicksizsahis dedi: Ekran kartım normale 45-50 derecelerde idi. Şimdi hava -10 - -15 derece olmasına rağmen 60 derece olmaya başladı. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Termal macun kurumuş olabilir veya kasa tozlanmış olabilir.
Nicksizsahis dedi: Ekran kartım normale 45-50 derecelerde idi. Şimdi hava -10 - -15 derece olmasına rağmen 60 derece olmaya başladı. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Termal macun kurumuş olabilir veya kasa tozlanmış olabilir.
SebastianCastellanos Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer In STEM World Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #4 Nicksizsahis dedi: Ekran kartım normale 45-50 derecelerde idi. Şimdi hava -10 - -15 derece olmasına rağmen 60 derece olmaya başladı. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modeliniz nedir? Güç kaynağınız nedir? Ekran kartı driver sürümünüz nedir? Ekran kartı fanlarının dönüş hızı nedir?
Nicksizsahis dedi: Ekran kartım normale 45-50 derecelerde idi. Şimdi hava -10 - -15 derece olmasına rağmen 60 derece olmaya başladı. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modeliniz nedir? Güç kaynağınız nedir? Ekran kartı driver sürümünüz nedir? Ekran kartı fanlarının dönüş hızı nedir?
N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 18 Şubat 2021 #5 samed_surucu21 dedi: Bilgisayarının içini açıp fanları temizleyebilirsin fanlar tozlanınca haliyle daha zor çalışır bir dene derim bir de HDD ile kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... İçi temiz ve yan panel açıkken böyle. HDD ile ne gibi bir sıkıntı olabilir ki? erdowajk dedi: Termal macun kurumuş olabilir veya kasa tozlanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Kasa temiz macundan da değil.
samed_surucu21 dedi: Bilgisayarının içini açıp fanları temizleyebilirsin fanlar tozlanınca haliyle daha zor çalışır bir dene derim bir de HDD ile kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... İçi temiz ve yan panel açıkken böyle. HDD ile ne gibi bir sıkıntı olabilir ki? erdowajk dedi: Termal macun kurumuş olabilir veya kasa tozlanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Kasa temiz macundan da değil.
SebastianCastellanos Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer In STEM World Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #6 Termal macunu en son ne zaman değiştirdiniz?
N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 18 Şubat 2021 #7 SebastianCastellanos dedi: Ekran kartı modeliniz nedir? Güç kaynağınız nedir? Ekran kartı driver sürümünüz nedir? Ekran kartı fanlarının dönüş hızı nedir? Genişletmek için tıkla... Sıfır RPM de 5600XT Gaming X 600W güç kaynağı. SebastianCastellanos dedi: Termal macunu en son ne zaman değiştirdiniz? Genişletmek için tıkla... 5-6 aylık ekran kartı
SebastianCastellanos dedi: Ekran kartı modeliniz nedir? Güç kaynağınız nedir? Ekran kartı driver sürümünüz nedir? Ekran kartı fanlarının dönüş hızı nedir? Genişletmek için tıkla... Sıfır RPM de 5600XT Gaming X 600W güç kaynağı. SebastianCastellanos dedi: Termal macunu en son ne zaman değiştirdiniz? Genişletmek için tıkla... 5-6 aylık ekran kartı
samed_surucu21 Femtopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #8 Nicksizsahis dedi: İçi temiz ve yan panel açıkken böyle. HDD ile ne gibi bir sıkıntı olabilir ki? Kasa temiz macundan da değil. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının arka planda çalışan uygulamalar CPU yiyebiliyor bazen onları kapatabilirsin.
Nicksizsahis dedi: İçi temiz ve yan panel açıkken böyle. HDD ile ne gibi bir sıkıntı olabilir ki? Kasa temiz macundan da değil. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının arka planda çalışan uygulamalar CPU yiyebiliyor bazen onları kapatabilirsin.
SebastianCastellanos Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer In STEM World Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #9 Nicksizsahis dedi: İçi temiz ve yan panel açıkken böyle. HDD ile ne gibi bir sıkıntı olabilir ki? Kasa temiz macundan da değil. Genişletmek için tıkla... Kasanızın modeli nedir?
Nicksizsahis dedi: İçi temiz ve yan panel açıkken böyle. HDD ile ne gibi bir sıkıntı olabilir ki? Kasa temiz macundan da değil. Genişletmek için tıkla... Kasanızın modeli nedir?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 18 Şubat 2021 #10 Nicksizsahis dedi: Sıfır RPM de 5600XT Gaming X 600W güç kaynağı. 5-6 aylık ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Güç ayarlarını değiştirmişsiniz bende de olmuştu ama NVIDIA olduğu için bir şey gösteremiyorum 41 43'lerden 57 olmuştu.
Nicksizsahis dedi: Sıfır RPM de 5600XT Gaming X 600W güç kaynağı. 5-6 aylık ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Güç ayarlarını değiştirmişsiniz bende de olmuştu ama NVIDIA olduğu için bir şey gösteremiyorum 41 43'lerden 57 olmuştu.