Yani uzun vadede sıkıntı çıkarabilir. Kartın ağırlığının aparata bindiğinden emin olursanız iyi olur.@Güllaç galiba kablolar yeri fark etmiyordu her pin yerine oturtmam yeterli
Bir de ekran kartı taktım vidaladım ama az da olsa oynuyor altına da destek aparatını taktım
Kabloların pin girişleri fark etmiyor doğru dimiYani uzun vadede sıkıntı çıkarabilir. Kartın ağırlığının aparata bindiğinden emin olursanız iyi olur.
Hazır sistem şuan zaten hiç birşey bağlı değil@Judlaww Pinli taraf yukarı gelecek şekilde takabilirsin. Yanlış takma ihtimalin yok zaten o yönden bi sakıncan olmasın. Takmadan önce bilgisayarın güç kablosunu çıkarmayı unutma.
Pin girişleri fark ediyor. Fakat yanlış takma ihtimalin yok. Takabildiysen sorun yok yani.
Yanlış olan zaten girmez diyorsunuz az önce hepsini taktım zorlamadan ama çalıştırmadım çünkü yanlış takılıp elektrik gitsin istemedimPin girişleri fark ediyor. Fakat yanlış takma ihtimalin yok. Takabildiysen sorun yok yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.