İlginiz için teşekkürler akşam geç saatlerde atıcam ve birde arkadaşım dan geçici eski monitör buldum benim ekran kartın da MSI Radeon rx 6800 VGA veya hdmı çıkış bulunur mu bilginiz varmı şuan kendim bakamıyorum işte olduğum dan
İlginiz için teşekkürler akşam geç saatlerde atacağım ve bir de arkadaşımdan geçici eski monitör buldum benim ekran kartın da MSI Radeon RX 6800 VGA veya HDMI çıkış bulunur mu bilginiz var mı şu an kendim bakamıyorum işte olduğumdan.
@Judlaww Hocam burada olduğu gibi takmanız gerekiyor. Önceden belirttiğim gibi yanlış takma ihtimaliniz yok o yönden sakıncanız olmasın. Kablonun üzerinde bir pin var. O pin kartın arka tarafına bakacak şekilde takmanız gerekiyor.
@Judlaww Hocam burada olduğu gibi takmanız gerekiyor. Önceden belirttiğim gibi yanlış takma ihtimaliniz yok o yönden sakıncanız olmasın. Kablonun üzerinde bir pin var. O pin kartın arka tarafına bakacak şekilde takmanız gerekiyor.
@Judlaww Olmuş Hocam. Son 8 pini de takarsanız olur. Taktığınızda ufak bi çıt sesi geldiyse sorunsuz olarak oturmuş demektir. Hocam elinizle 2 ve 6 pini birleştirin ve 8 pinlik yere takın. Sorunsuz oturacaktır.
@Judlaww Yok Hocam yanlış pin dışarıda kalmış olamaz. Ne olur ne olmaz 3 kabloyu da birazcık kuvvet uygulayarak ittirin ve tam oturduğundan emin olun isterseniz. Daha sonra görüntü kablosunu takın ve çalıştırmaya hazır.