HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.882 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #1 Kabloları nereye takicağimi bulamadim nereye takacağım? Dosya Ekleri 20230904_200618.jpg 240,9 KB · Görüntüleme: 58 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2023
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #2 Silinen üye dedi: Kabloları nereye takicağimi bulamadim nereye takacağım? Genişletmek için tıkla... Takmışsın zaten bas starta. Ekran kartına bir kablo takılı oraya bak boşta giriş var mı buradan gözükmediği için takılı gibi duruyor muhtemelen takılı zaten ama 4 tane boşluk varsa elindekiyle takılı olanı birbirine birleştirip ekran kartına tak.
Silinen üye dedi: Kabloları nereye takicağimi bulamadim nereye takacağım? Genişletmek için tıkla... Takmışsın zaten bas starta. Ekran kartına bir kablo takılı oraya bak boşta giriş var mı buradan gözükmediği için takılı gibi duruyor muhtemelen takılı zaten ama 4 tane boşluk varsa elindekiyle takılı olanı birbirine birleştirip ekran kartına tak.