İstanbulda yaşıyorum ve ekran kartımı satıyorum. Konyadan bir abi almak istiyor kartı. Tamam dedim anlaştık yarın kargolayacagim. Kutusu falan var fakat antistatik poşeti yok bir sıkıntı olur mu? Nasıl kargolamaliyim kırılmaması için?
Ödeme işlemi nasıl olacak? GeT ile gerçekleşiyorsa o dediğinizi yapar. O zaman da korkunuz varsa hiç satmayın.
Bana ilk önce parayı göndermişti. Ben de hemen gidip 10 dakikada kargoya vermiştim.
Ayakkabı kutusundan başka yok maalesef. Ekran kartı kutusunu ayakkabı kutusu içine koysam sonra iki kutu arasındaki boşlukları havalı naylon ile doldursam nasıl olur ?
Kargoyu göndermeden önce ürünün fotograflarını çek ve ürünün fotoğraflarını siteye gönder tarih olarak da not düş. Bu durumda adam kartı kırarsa sana birşey diyemez sen gönderdiğimde kart sağlamdı bu da kanıtı dersin.
Ödeme işlemi nasıl olacak? GeT ile gerçekleşiyorsa o dediğinizi yapar. O zaman da korkunuz varsa hiç satmayın.
Bana ilk önce parayı göndermişti. Ben de hemen gidip 10 dakikada kargoya vermiştim.