Ekran Kartı Kasası Değiştirme

bjkmert.45

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Şu an sistemimde Gainward RTX 3050 Ghost serisi bir ekran kartı var. Performansından vs çok memnunum. Ancak bu ekran kartını kasamda dikey kullanmak istiyorum. A-Ama ekran kartının kasasının görünümü pek hoşuma gitmiyor. Bunu değiştirebileceğim Cover Set gibi bir ürün var mıdır? Ve ya buna benzer bir modifikasyon yapılabilir mi?

Kasa Modeli; NZXT H510 Elite
Ekran Kartı ; Gainward RTX 3050 Ghost

Ekran kartını dikey tutmak içim aparatları mevcut ancak tavsiye etmem.

İyi yalıtım yapılmış olması, parazitten uzak olması gerekmektedir. Elbette bunu yapan firmalar var. Ancak direkt PCI sokrtine takılıp gecikmeyi en aza indirmek varken böyle bir şey çok lazım mı göreceli kavram hocam. 🤌🏻

Ekran kartı kasası derken Ekran kartı soğutmasından bahsediyorsunuz sanırım. En fazla sıvı soğutma takabilirsiniz Ekran kartına. 🤲🏼

Saygılarımla. 🌹

Ekran kartını dik tutmak için aparatlar mevcut fakat iyisini almak gerek ve biraz tuzlu fiyatlar görebilirsiniz hocam kasa değişikliği konusunda ise pek bir bilgim yok fakat orjinallği değiştirmenizi pek tavsiye etmem.

Ekran kartını dikey tutmak içim aparatları mevcut ancak tavsiye etmem.

İyi yalıtım yapılmış olması, parazitten uzak olması gerekmektedir. Elbette bunu yapan firmalar var. Ancak direkt PCI sokrtine takılıp gecikmeyi en aza indirmek varken böyle bir şey çok lazım mı göreceli kavram hocam. 🤌🏻

Ekran kartı kasası derken Ekran kartı soğutmasından bahsediyorsunuz sanırım. En fazla sıvı soğutma takabilirsiniz Ekran kartına. 🤲🏼

Saygılarımla. 🌹
Cevabınız için teşekkür ederim. Ekran kartının performansını yüksek tutacak çok bir oyun oynamıyorum hocam. Aparat ihtiyaç olduğunu biliyorum. Yalnızca ekran kartının görünümünü değiştirebileceğim bir Cover Plate, yada Fan Set var mı onu merak etmiştim.

Cevabınız için teşekkür ederim. Ekran kartının performansını yüksek tutacak çok bir oyun oynamıyorum hocam. Aparat ihtiyaç olduğunu biliyorum. Yalnızca ekran kartının görünümünü değiştirebileceğim bir Cover Plate, yada Fan Set var mı onu merak etmiştim.

Rica ederim hocam, hepimiz burada bir aileyiz. 🙏🏻

3D yazıcı ile özel tasarlayıp bir şeyler yapılabilir belki hocam. 🎭

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı