Ekran kartı kasaya oturmuyor

361370

Kilopat
Makaleler
1
Öncelikle selam, ekran kartım kasaya tutunmuyor, vidayı sıkıyorum ancak boşa dönüyor, vida soketi yalama yapmış, nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer vida boşa dönse dahi elinizle çektiğinizde çıkmıyorsa sorun teşkil etmez. Benim de aynı şekilde dönüyor ancak boşa ama elimle çektiğimde kart gelmiyor bile ve yerinde sallanmıyor

Vida soketini bilmiyorum da o ekran kartının altına fan koymak sağlıklı değil haberin olsun.

Bu arada arkadaş haklı zaten kartın kendi fanı var, sen üstüne farklı fanla hava veriyorsun hava sirkülasyonu karışır

Ben direkt vidalamiyorum dumduz PCI-e gucuyle duruyor bir sıkıntı cikmadi simdiye kadar.

Üstteki vidayı alttaki boş deliğe at, bi tık daha destek olur.

Ben direkt vidalamiyorum dumduz PCI-e gucuyle duruyor bir sıkıntı cikmadi simdiye kadar.

Hocam sende iman gücüne güveniyorsun herhalde. Allah korusun herhangi bir sarsıntı ya da kasa düşmesinde PCI soketini kırarsanız daha büyük masraflar açar bence bir tanede olsa vida atılmalı

Hocam eğer vida boşa dönse dahi elinizle çektiğinizde çıkmıyorsa sorun teşkil etmez. Benim de aynı şekilde dönüyor ancak boşa ama elimle çektiğimde kart gelmiyor bile ve yerinde sallanmıyor.

Eskiden normaldi son zamanlarda tak çıkar yapa yapa bu hale geldi.

Vida soketini bilmiyorum da o ekran kartının altına fan koymak sağlıklı değil haberin olsun.

Önerilere açığım.

Hocam sende iman gücüne güveniyorsun herhalde. Allah korusun herhangi bir sarsıntı ya da kasa düşmesinde PCI soketini kırarsanız daha büyük masraflar açar bence bir tanede olsa vida atılmalı

Sıkıntı surada ben kaybettim vida ve oradaki parcayi maalesef oyle.
Ekran karti da cok agir degil o yuzden bir şey olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…