Ekran kartı kasaya sığmayabilir mi?

Learian

Hectopat
Ekran kartımı değiştireceğim. GTX 1070 Ti alacağım. Anakartım da ekran kartı da PCIe 3.0 destekliyor. Bu ekran kartının kasaya sığmaması gibi bir sorun olur mu? Asus ROG Strix düşünüyorum 3 fanlı uzun biraz. Anakartla uyumlu olması yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer yakın zamanda 0 olarak alacaksan hepsiburada şu an 1070 Ti Strix fiyatına 1080 Strix satıyor. Buradan ulaşabilirsin, bilmiyorsan eğer diye bilgilendirmek istedim. Bir de tabii ki kasana sığmayabilir, kasa marka ve modelini yazarsan yardımcı olabilirim.
Her türlü oyunu oynuyorum. Strateji ve Moba hariç.

0 olarak bunu alabilirsin. Bu da yaklaşık 400TL’lik bir indirim de şu anda. Aradaki fiyat farkıyla eğer ihtiyacın varsa kendine iyi bir monitör alabilir eğer monitöre ihtiyacın yoksa da sistemini geliştirmeye şu andan itibaren başlayabilirsin.

2.el olarak pazarlıkla 900-950TL’ye GTX 970 alabilirsin, yaklaşık 3GB 1060 performansı veriyor. Yine pazarlıkla 2.el 850-900TL’ye 1050 Ti alabilirsin. Tamamen ne ve hangi ayarlarda oynadığına bağlı.

Son düzenleme:
0 olarak bunu alabilirsin. Bu da yaklaşık 400TL’lik bir indirim de şu anda. Aradaki fiyat farkıyla eğer ihtiyacın varsa kendine iyi bir monitör alabilir eğer monitöre ihtiyacın yoksa da sistemini geliştirmeye şu andan itibaren başlayabilirsin.

2.el olarak pazarlıkla 900-950TL’ye GTX 970 alabilirsin, yaklaşık 3GB 1060 performansı veriyor. Yine pazarlıkla 2.el 850-900TL’ye 1050 Ti alabilirsin. Tamamen ne ve hangi ayarlarda oynadığına bağlı.
GTX 1060 almaya karar verdim. Kasada max. 30 cm yer açılıyor kabloları sıkıştırınca. Msi 1060 28 cm. Sıkıntı olur mu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı