ffKaan Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #1 Şu şekil 2 3 parmak civarı fazla kalıyor bu kısım. Kasayı kesebilirim ama kesemiyorum. Var mı öneriniz? Dosya Ekleri image.jpg 109,9 KB · Görüntüleme: 74
Şu şekil 2 3 parmak civarı fazla kalıyor bu kısım. Kasayı kesebilirim ama kesemiyorum. Var mı öneriniz?
enesbatct Picopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #2 ffKaan dedi: Şu şekil 2 3 parmak civarı fazla kalıyor bu kısım. Kasayı kesebilirim ama kesemiyorum. Var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Hocam kasayı kesin ya da yeni kasa alın başka seçenek yok. Artı 0 Eksi
ffKaan dedi: Şu şekil 2 3 parmak civarı fazla kalıyor bu kısım. Kasayı kesebilirim ama kesemiyorum. Var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Hocam kasayı kesin ya da yeni kasa alın başka seçenek yok.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.930 Makaleler 1 Çözümler 28 Yer Kocaeli, Karamürsel 26 Mart 2025 #3 Kasayı kes. Artı 0 Eksi
CengizD Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 647 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #4 Ekran kartını kesemeyeceğinize göre, çözüm kasada. Ya yeni alacaksınız yada keseceksiniz. Artı 0 Eksi
KS KS ffKaan Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #5 CengizD dedi: Ekran kartını kesemeyeceğinize göre, çözüm kasada. Ya yeni alacaksınız ya da keseceksiniz. Genişletmek için tıkla... Kesemiyorum hocam nasıl keseceğim bıçakla olmaz bu. Elimde en fazla yan keski var oda kesemiyor. Bunun küçük vidaya benzer şeylerini sökemez miyim? Artı 0 Eksi
CengizD dedi: Ekran kartını kesemeyeceğinize göre, çözüm kasada. Ya yeni alacaksınız ya da keseceksiniz. Genişletmek için tıkla... Kesemiyorum hocam nasıl keseceğim bıçakla olmaz bu. Elimde en fazla yan keski var oda kesemiyor. Bunun küçük vidaya benzer şeylerini sökemez miyim?
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.513 Çözümler 21 26 Mart 2025 #6 HDD/SSD kızakları genelde çıkarılabilir olurlar. Bağlantılarına baktınız mı? Artı 0 Eksi
CengizD Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 647 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #7 ffKaan dedi: Kesemiyorum hocam nasıl keseceğim bıçakla olmaz bu. Elimde en fazla yan keski var oda kesemiyor. Bunun küçük vidaya benzer şeylerini sökemez miyim? Genişletmek için tıkla... Çözümü siz bulacaksınız. Küçük vida gibi dediğiniz şeyler punta yada perçin gibi bir şey mi ? Eğer öyleyse. Onları keserseniz işe yarayabilir belki. Artı 0 Eksi
ffKaan dedi: Kesemiyorum hocam nasıl keseceğim bıçakla olmaz bu. Elimde en fazla yan keski var oda kesemiyor. Bunun küçük vidaya benzer şeylerini sökemez miyim? Genişletmek için tıkla... Çözümü siz bulacaksınız. Küçük vida gibi dediğiniz şeyler punta yada perçin gibi bir şey mi ? Eğer öyleyse. Onları keserseniz işe yarayabilir belki.
Minker Hectopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 1.650 Çözümler 2 Yer Singapur 26 Mart 2025 #8 ffKaan dedi: Şu şekil 2 3 parmak civarı fazla kalıyor bu kısım. Kasayı kesebilirim ama kesemiyorum. Var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Kasa değiş ya da kasayı kes. Artı 0 Eksi
ffKaan dedi: Şu şekil 2 3 parmak civarı fazla kalıyor bu kısım. Kasayı kesebilirim ama kesemiyorum. Var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Kasa değiş ya da kasayı kes.
KS KS ffKaan Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #9 LeFeyn dedi: HDD/SSD kızakları genelde çıkarılabilir olurlar. Bağlantılarına baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Uyumuşum kusura kalmayın. Kenarlarda içi boncuk dolu cida gibi şeyler var bu ne kim icat etmiş bunu ya. ffKaan dedi: Uyumuşum kusura kalmayın. Kenarlarda içi boncuk dolu cida gibi şeyler var bu ne kim icat etmiş bunu ya. Genişletmek için tıkla... Güncel bilgi kasayı vura vura yamulttum. Dosya Ekleri image.jpg 105 KB · Görüntüleme: 25 Son düzenleme: 27 Mart 2025 Artı 0 Eksi
LeFeyn dedi: HDD/SSD kızakları genelde çıkarılabilir olurlar. Bağlantılarına baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Uyumuşum kusura kalmayın. Kenarlarda içi boncuk dolu cida gibi şeyler var bu ne kim icat etmiş bunu ya. ffKaan dedi: Uyumuşum kusura kalmayın. Kenarlarda içi boncuk dolu cida gibi şeyler var bu ne kim icat etmiş bunu ya. Genişletmek için tıkla... Güncel bilgi kasayı vura vura yamulttum.