Panik atak Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #1 Ekran kartımda kısa devre oldu. Komşuma verdim devre tamiri olacak büyük ihtimalle dedi. Kart R7 370 ASUS4GB. Bana 200 250 TL tutar dedi bir de sokağa çıkma yasa gelince bugün. 20 gün beklersin dedi. Sizce ne yapmalıyım ondan alıp başkasına götüreyim mi yarın? 200-250 TL tutar mı? Beklemeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2021
Ekran kartımda kısa devre oldu. Komşuma verdim devre tamiri olacak büyük ihtimalle dedi. Kart R7 370 ASUS4GB. Bana 200 250 TL tutar dedi bir de sokağa çıkma yasa gelince bugün. 20 gün beklersin dedi. Sizce ne yapmalıyım ondan alıp başkasına götüreyim mi yarın? 200-250 TL tutar mı? Beklemeli miyim?
hakanbey30 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 1.385 Makaleler 2 Çözümler 1 26 Nisan 2021 #2 Devre tamiri %100 çözüm değildir. Max 5-6 ay uzatır ömrünü. %100 çözüm henüz keşfedilmedi.
leo21 Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 83 Yer Motor City Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2021 #3 Panik atak dedi: Ekran kartımda kısa devre oldu. Komşuma verdim devre tamiri olacak büyük ihtimalle dedi. Kart R7 370 ASUS4GB. Bana 200 250 TL tutar dedi bir de sokağa çıkma yasa gelince bugün. 20 gün beklersin dedi. Sizce ne yapmalıyım ondan alıp başkasına götüreyim mi yarın? 200-250 TL tutar mı? Beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Bu site tamirini yapıyor gibi gözüküyor. Ekran Kartı Tamiri | BilgisayarLAB ile Garantili Hizmet, Kesin Çözüm Ekran kartı tamiri için en doğru adres, garantili ve kesin çözümler BilgisayarLAB'ta! Uzman ve eğitimli ekibimizle hizmetinizdeyiz. www.bilgisayarlab.com
Panik atak dedi: Ekran kartımda kısa devre oldu. Komşuma verdim devre tamiri olacak büyük ihtimalle dedi. Kart R7 370 ASUS4GB. Bana 200 250 TL tutar dedi bir de sokağa çıkma yasa gelince bugün. 20 gün beklersin dedi. Sizce ne yapmalıyım ondan alıp başkasına götüreyim mi yarın? 200-250 TL tutar mı? Beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Bu site tamirini yapıyor gibi gözüküyor. Ekran Kartı Tamiri | BilgisayarLAB ile Garantili Hizmet, Kesin Çözüm Ekran kartı tamiri için en doğru adres, garantili ve kesin çözümler BilgisayarLAB'ta! Uzman ve eğitimli ekibimizle hizmetinizdeyiz. www.bilgisayarlab.com
Panik atak Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #4 Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. hakanbey30 dedi: Devre tamiri %100 çözüm değildir. Max 5-6 ay uzatır ömrünü. %100 çözüm henüz keşfedilmedi. hakanbey30 dedi: Devre tamiri %100 çözüm değildir. Max 5-6 ay uzatır ömrünü. %100 çözüm henüz keşfedilmedi. Genişletmek için tıkla... Besleme arzası var büyük ihtimalle dedi hocam tahmini ne kadar tutar yada ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla...
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. hakanbey30 dedi: Devre tamiri %100 çözüm değildir. Max 5-6 ay uzatır ömrünü. %100 çözüm henüz keşfedilmedi. hakanbey30 dedi: Devre tamiri %100 çözüm değildir. Max 5-6 ay uzatır ömrünü. %100 çözüm henüz keşfedilmedi. Genişletmek için tıkla... Besleme arzası var büyük ihtimalle dedi hocam tahmini ne kadar tutar yada ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla...
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 26 Nisan 2021 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş kanalında paylaşmıştı iletişim bilgisini. Efsane yetenekli biri yaptırmasanız da izleyin hipnotize ediyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş kanalında paylaşmıştı iletişim bilgisini. Efsane yetenekli biri yaptırmasanız da izleyin hipnotize ediyor
Panik atak Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #6 hakanbey30 dedi: Devre tamiri %100 çözüm değildir. Max 5-6 ay uzatır ömrünü. %100 çözüm henüz keşfedilmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış yazmışım besleme dedi.
hakanbey30 dedi: Devre tamiri %100 çözüm değildir. Max 5-6 ay uzatır ömrünü. %100 çözüm henüz keşfedilmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış yazmışım besleme dedi.
J4RBEI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 1.300 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #7 The Theseus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş kanalında paylaşmıştı iletişim bilgisini. Efsane yetenekli biri yaptırmasanız da izleyin hipnotize ediyor Genişletmek için tıkla... Esnaflığı ve işçiliği harika. Gayet donanımlı bir usta. Bol kazançları olur inşallah.
The Theseus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş kanalında paylaşmıştı iletişim bilgisini. Efsane yetenekli biri yaptırmasanız da izleyin hipnotize ediyor Genişletmek için tıkla... Esnaflığı ve işçiliği harika. Gayet donanımlı bir usta. Bol kazançları olur inşallah.