P Panda35 Yoctopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1 Destek rica ediyorum. Ekran kartımı takamiyorum.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 17 Aralık 2022 #21 Panda35 dedi: Evet takılı. Gaming genden geldi sadece ekran kartı takılı değildi. Genişletmek için tıkla... Klipsi açmadan ekran kartını takmaya çalıştın kırıldı o zaman anladım Artı 0 Eksi
Panda35 dedi: Evet takılı. Gaming genden geldi sadece ekran kartı takılı değildi. Genişletmek için tıkla... Klipsi açmadan ekran kartını takmaya çalıştın kırıldı o zaman anladım
KS KS P Panda35 Yoctopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #22 Atamyolundayız dedi: Klipsi açmadan ekran kartını takmaya çalıştın kırıldı o zaman anladım Genişletmek için tıkla... Yok açıp takmaya cslsiirken çıktı Şimdide görüntü gelmiyor hepsi çalışıyor Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: Klipsi açmadan ekran kartını takmaya çalıştın kırıldı o zaman anladım Genişletmek için tıkla... Yok açıp takmaya cslsiirken çıktı Şimdide görüntü gelmiyor hepsi çalışıyor
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 17 Aralık 2022 #23 Panda35 dedi: Yok açıp takmaya cslsiirken çıktı. Şimdide görüntü gelmiyor hepsi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Çıktı ise takmaya çalış. Artı 0 Eksi
Panda35 dedi: Yok açıp takmaya cslsiirken çıktı. Şimdide görüntü gelmiyor hepsi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Çıktı ise takmaya çalış.
2 253662 Hectopat Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 1.776 Çözümler 15 17 Aralık 2022 #24 Panda35 dedi: Yok açıp takmaya cslsiirken çıktı Şimdide görüntü gelmiyor hepsi çalışıyor Genişletmek için tıkla... Elinle bastırarak denesene tam oturmamış olabilir. Artı 0 Eksi
Panda35 dedi: Yok açıp takmaya cslsiirken çıktı Şimdide görüntü gelmiyor hepsi çalışıyor Genişletmek için tıkla... Elinle bastırarak denesene tam oturmamış olabilir.
KS KS P Panda35 Yoctopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #25 Arkadaşlar DP kablosunu çıkarıp ekran kartına taktım düzeldi. Ben anakarta takmışım. Dosya Ekleri IMG_20221217_143535.jpg 105,4 KB · Görüntüleme: 51 Artı 0 Eksi
2 253662 Hectopat Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 1.776 Çözümler 15 17 Aralık 2022 #26 Panda35 dedi: Arkadaşlar DP kablosunu çıkarıp ekran kartına taktım düzeldi. Ben anakarta takmışım. Genişletmek için tıkla... Kimlere yardımcı oluyoruz biz. Düzeltiyse ne mutlu. Konuyu takibi bıraktım. Artı 0 Eksi
Panda35 dedi: Arkadaşlar DP kablosunu çıkarıp ekran kartına taktım düzeldi. Ben anakarta takmışım. Genişletmek için tıkla... Kimlere yardımcı oluyoruz biz. Düzeltiyse ne mutlu. Konuyu takibi bıraktım.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 17 Aralık 2022 #27 253662 dedi: Kimlere yardımcı oluyoruz biz. Düzeltiyse ne mutlu. Konuyu takibi bıraktım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal arkdaş klipside bilmediğinden kırdı Panda35 dedi: Arkadaşlar DP kablosunu çıkarıp ekran kartına taktım düzeldi. Ben anakarta takmışım. Genişletmek için tıkla... Takmayı bilmiyorsan videolar da var ileride lazım olur. Artı 0 Eksi
253662 dedi: Kimlere yardımcı oluyoruz biz. Düzeltiyse ne mutlu. Konuyu takibi bıraktım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal arkdaş klipside bilmediğinden kırdı Panda35 dedi: Arkadaşlar DP kablosunu çıkarıp ekran kartına taktım düzeldi. Ben anakarta takmışım. Genişletmek için tıkla... Takmayı bilmiyorsan videolar da var ileride lazım olur.
KS KS P Panda35 Yoctopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #28 253662 dedi: Kimlere yardımcı oluyoruz biz. Düzeltiyse ne mutlu. Konuyu takibi bıraktım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın Atamyolundayız dedi: Büyük ihtimal arkdaş klipside bilmediğinden kırdı Takmayı bilmiyorsan videolar da var ileride lazım olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam hepinize ilginiz için ilk kez masaüstü PC aldım acemilikten dolayı böyle oldu Artı 0 Eksi
253662 dedi: Kimlere yardımcı oluyoruz biz. Düzeltiyse ne mutlu. Konuyu takibi bıraktım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın Atamyolundayız dedi: Büyük ihtimal arkdaş klipside bilmediğinden kırdı Takmayı bilmiyorsan videolar da var ileride lazım olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam hepinize ilginiz için ilk kez masaüstü PC aldım acemilikten dolayı böyle oldu