Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.082 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #1 Kuzenimin bilgisayarı bozuldu, ekran kartını (R7 240) test etmem için bana verdi. Sistemimde RTX 3060 var driverı silmeden eski ekran kartını takarsam ne olur?
Kuzenimin bilgisayarı bozuldu, ekran kartını (R7 240) test etmem için bana verdi. Sistemimde RTX 3060 var driverı silmeden eski ekran kartını takarsam ne olur?
Çözüm Achlyis 13 Ağustos 2023 Kamtasya dedi: Peki 3060ı söküp nasıl bu ekran kartını takacağım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kamtasya dedi: Peki 3060ı söküp nasıl bu ekran kartını takacağım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 13 Ağustos 2023 #11 Kamtasya dedi: Takacağım ekran kartında PCI-e girişi yok gene de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yok? Güç girişi yok desenize. Artı 0 Eksi
Kamtasya dedi: Takacağım ekran kartında PCI-e girişi yok gene de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yok? Güç girişi yok desenize.
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.826 Çözümler 200 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 13 Ağustos 2023 #12 Kamtasya dedi: Takacağım ekran kartında PCI-e girişi yok gene de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Evet bazı eski tip ekran kartlarında ekstra güç için PCI-e soketine ihtiyaç yok. Taktığınız anakart slotundan güç alır. Artı 0 Eksi
Kamtasya dedi: Takacağım ekran kartında PCI-e girişi yok gene de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Evet bazı eski tip ekran kartlarında ekstra güç için PCI-e soketine ihtiyaç yok. Taktığınız anakart slotundan güç alır.
KS KS Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.082 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #13 ucserin dedi: Çalışır. Genişletmek için tıkla... Peki garanti falan gider mi? Artı 0 Eksi
U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 710 Çözümler 1 13 Ağustos 2023 #14 Kamtasya dedi: Peki garanti falan gider mi? Genişletmek için tıkla... Yok neden gitsin. Ek güç girişi o ekran kartı ek güce ihtiyaç duymadığı için giriş yok sadece. Artı 0 Eksi
Kamtasya dedi: Peki garanti falan gider mi? Genişletmek için tıkla... Yok neden gitsin. Ek güç girişi o ekran kartı ek güce ihtiyaç duymadığı için giriş yok sadece.
KS KS Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.082 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #15 ucserin dedi: Yok neden gitsin. Ek güç girişi o ekran kartı ek güce ihtiyaç duymadığı için giriş yok sadece. Genişletmek için tıkla... Bilmem vatandan toplamıştım emin olamıyorum kasa açılırsa garantisi falan gider demişti babam. Artı 0 Eksi
ucserin dedi: Yok neden gitsin. Ek güç girişi o ekran kartı ek güce ihtiyaç duymadığı için giriş yok sadece. Genişletmek için tıkla... Bilmem vatandan toplamıştım emin olamıyorum kasa açılırsa garantisi falan gider demişti babam.
U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 710 Çözümler 1 13 Ağustos 2023 #16 Kamtasya dedi: Bilmem vatandan toplamıştım emin olamıyorum kasa açılırsa garantisi falan gider demişti babam. Genişletmek için tıkla... Yok. Ekran kartının içini açmadığın sürece garantisi gitmez. Kasanın içini açabilirsin. Artı 0 Eksi
Kamtasya dedi: Bilmem vatandan toplamıştım emin olamıyorum kasa açılırsa garantisi falan gider demişti babam. Genişletmek için tıkla... Yok. Ekran kartının içini açmadığın sürece garantisi gitmez. Kasanın içini açabilirsin.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 13 Ağustos 2023 #17 Kamtasya dedi: Bilmem vatandan toplamıştım emin olamıyorum kasa açılırsa garantisi falan gider demişti babam. Genişletmek için tıkla... O zaman gidebilir eğer toplanmış sistem alınmışsa. Etrafında etiket vs. yoksa gitmez zaten. Artı 0 Eksi
Kamtasya dedi: Bilmem vatandan toplamıştım emin olamıyorum kasa açılırsa garantisi falan gider demişti babam. Genişletmek için tıkla... O zaman gidebilir eğer toplanmış sistem alınmışsa. Etrafında etiket vs. yoksa gitmez zaten.
KS KS Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.082 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #18 ucserin dedi: Yok. Ekran kartının içini açmadığın sürece garantisi gitmez. Kasanın içini açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Pekala teşekkürler. OnlyX dedi: O zaman gidebilir eğer toplanmış sistem alınmışsa. Etrafında etiket vs. yoksa gitmez zaten. Genişletmek için tıkla... Yok parçalarını falan ben seçtim çalışan toparladı sadece. Artı 0 Eksi
ucserin dedi: Yok. Ekran kartının içini açmadığın sürece garantisi gitmez. Kasanın içini açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Pekala teşekkürler. OnlyX dedi: O zaman gidebilir eğer toplanmış sistem alınmışsa. Etrafında etiket vs. yoksa gitmez zaten. Genişletmek için tıkla... Yok parçalarını falan ben seçtim çalışan toparladı sadece.
U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 710 Çözümler 1 13 Ağustos 2023 #19 OnlyX dedi: O zaman gidebilir eğer toplanmış sistem alınmışsa. Etrafında etiket vs. yoksa gitmez zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın içini açmaktan bahsediyor. Ne garanti gitmesi? Bu zaten açılabilen bir şey. Artı 0 Eksi
OnlyX dedi: O zaman gidebilir eğer toplanmış sistem alınmışsa. Etrafında etiket vs. yoksa gitmez zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın içini açmaktan bahsediyor. Ne garanti gitmesi? Bu zaten açılabilen bir şey.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 13 Ağustos 2023 #20 ucserin dedi: Hocam kasanın içini açmaktan bahsediyor. Ne garanti gitmesi? Bu zaten açılabilen bir şey. Genişletmek için tıkla... Vatan yapabiliyor. Her neyse. Kamtasya dedi: Pekala teşekkürler. Yok parçalarını falan ben seçtim çalışan toparladı sadece. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun olmaz zaten. Artı 0 Eksi
ucserin dedi: Hocam kasanın içini açmaktan bahsediyor. Ne garanti gitmesi? Bu zaten açılabilen bir şey. Genişletmek için tıkla... Vatan yapabiliyor. Her neyse. Kamtasya dedi: Pekala teşekkürler. Yok parçalarını falan ben seçtim çalışan toparladı sadece. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun olmaz zaten.