Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.082 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #1 Kuzenimin bilgisayarı bozuldu, ekran kartını (R7 240) test etmem için bana verdi. Sistemimde RTX 3060 var driverı silmeden eski ekran kartını takarsam ne olur?
Kuzenimin bilgisayarı bozuldu, ekran kartını (R7 240) test etmem için bana verdi. Sistemimde RTX 3060 var driverı silmeden eski ekran kartını takarsam ne olur?
Çözüm Achlyis 13 Ağustos 2023 Kamtasya dedi: Peki 3060ı söküp nasıl bu ekran kartını takacağım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kamtasya dedi: Peki 3060ı söküp nasıl bu ekran kartını takacağım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 710 Çözümler 1 13 Ağustos 2023 #21 OnlyX dedi: Vatan yapabiliyor. Her neyse. O zaman sorun olmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam garanti vatanla alakalı bir durum değil zaten. Parçaların hepsinin ayrı marka garantisi olur. Artı 0 Eksi
OnlyX dedi: Vatan yapabiliyor. Her neyse. O zaman sorun olmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam garanti vatanla alakalı bir durum değil zaten. Parçaların hepsinin ayrı marka garantisi olur.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 13 Ağustos 2023 #22 ucserin dedi: Hocam garanti vatanla alakalı bir durum değil zaten. Parçaların hepsinin ayrı marka garantisi olur. Genişletmek için tıkla... Toplanmış sistem ise olabilir dedim daha iyi yazmalıydım hazır sistem demek istemiştim. Bazen olabiliyor direk toplanmış sistemi alınca. Artı 0 Eksi
ucserin dedi: Hocam garanti vatanla alakalı bir durum değil zaten. Parçaların hepsinin ayrı marka garantisi olur. Genişletmek için tıkla... Toplanmış sistem ise olabilir dedim daha iyi yazmalıydım hazır sistem demek istemiştim. Bazen olabiliyor direk toplanmış sistemi alınca.
KS KS Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.082 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #23 Ekran kartından görüntü aldım arkadaşlar. Merak edebilirsiniz diye paylaşmak istedim. Teşekkürler yardımlarınız için. Artı 0 Eksi
Ekran kartından görüntü aldım arkadaşlar. Merak edebilirsiniz diye paylaşmak istedim. Teşekkürler yardımlarınız için.