Ekran Kartı Konusunda Kararsız Kaldım.

Tellioğlu

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamün Aleyküm Güzel Dostlar.

Ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Bazı karşılaştırma sitelerinde biri üstün çıkarken başka birinde diğeri üstün çıkıyor. Biri bana yardım etsin.

Öncelikle Nvidia Ekran Kartı kullanmam.onu baştan söyleyeyim de onun yerine şunu kullan demeyin.

Şu Ekran Kartlarından birini alacağım :

MSI R9 290 Gaming 4G : Bu kartta herşey güzel. Fiyat uygun , Fakat DirectX Desteği 11.2
MSI R9 285 Gaming 2G : Bu Kartta Clock hızları V.b Biraz Düşük. Fakat DirectX Desteği 12.

Acaba Diyorum ki 11.2 alsam DirectX 12 İsteyen oyunları oynayabilir miyim ? Çünkü PC'yi Geleceğe Dönük alıyorum.

Yardım Edenden Allah Razı Olsun.

Dostum sen nasıl bu iki kart arasında kaldın ? Cevap çok basit R9 290 daha iyi performans verir. DirectX 12 de gelicektir takma kafana. Hem R9 285 2GB olduğundan yakındaki ve bazı oyunlar için yetmeyecek bir bellek diyebiliriz. Onun için tabiki R9 290.

DirectX Desteği Geleceğinden Emin Miyiz ? Çünkü Aldıktan Sonra Değişme Gibi Bi imkanım olmayacak büyük ihtimalle

DirectX Desteği Geleceğinden Emin Miyiz ? Çünkü Aldıktan Sonra Değişme Gibi Bi imkanım olmayacak büyük ihtimalle
Dostum saçmalama tabiki gelicektir. Mesela GTX750Tİ DX11 ama @Recep Baltaş DX12 destekliyeceğini söyledi yani merak etme tabikide R9 290 hem 4GB konusunuda unutma. 2GB ilerde yetmeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…