Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.213 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #11 ETH şuan düşüşte, böyle devam ederse Kriz de azalır.
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #12 vbios dedi: Güncellik. En son nisan ayında açılmış, her gün yeni bir olay çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ama aynı konu farklı bir kriz değil.
vbios dedi: Güncellik. En son nisan ayında açılmış, her gün yeni bir olay çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ama aynı konu farklı bir kriz değil.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 22 Mayıs 2021 #13 Parası olan icin kriz yok ki. Parayı basıyorsun ve alıyorsun. Senin benim gibi düsük gelirli insanlar icin bu bir kriz
Parası olan icin kriz yok ki. Parayı basıyorsun ve alıyorsun. Senin benim gibi düsük gelirli insanlar icin bu bir kriz
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.332 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #14 Yazın muson yağmurları başlayınca hafifler biraz.
EZH Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 844 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #15 LeViAcKeRMaN dedi: Parası olan için kriz yok ki. Parayı basıyorsun ve alıyorsun. Senin benim gibi düşük gelirli insanlar için bu bir kriz Genişletmek için tıkla... Stok yok
LeViAcKeRMaN dedi: Parası olan için kriz yok ki. Parayı basıyorsun ve alıyorsun. Senin benim gibi düşük gelirli insanlar için bu bir kriz Genişletmek için tıkla... Stok yok
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 22 Mayıs 2021 #16 Akali Ablanız dedi: Hocam ama aynı konu farklı bir kriz değil. Genişletmek için tıkla... Bak mesela bu gün güncel bir şey oldu, çin yasadışı madenciliği yasakladı?
Akali Ablanız dedi: Hocam ama aynı konu farklı bir kriz değil. Genişletmek için tıkla... Bak mesela bu gün güncel bir şey oldu, çin yasadışı madenciliği yasakladı?