Ekran kartı kullanılan watt nasıl arttırılır?

Moksha

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ekran kartı watt ya da kullanım değerini nasıl arttırırım? Ekran kartım 105W RTX4050 fakat Max 70 watt görüyorum asla ama asla daha fazla yükselmiyor ki 70 derecelerde geziyor.(Excalibur G870 laptop) MSI Afterburner ile yaptığım en ufak overclock ya da undervolt işleminde bilgisayar donuyor ve kapanıyor. Çözümü yok mudur daha fazla performans almamın?

Mux Switch varsa aç oyun ihtiyacı kadar ekran kartını kullanıyor. Dediğin watt yükseltme olayını yapabilirsin ama riskli bir işlem olduğundan dolayı önermiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düşündüğünüz gibi 105W değerini 115W'a falan çıkartmak istemiyorum. Tek istediğim 70W yerine 100W-90W kullanması bilgisayarın.

4050 70W modeline sahipsin artmaz arttırma yöntemi varsa bile verimli olmaz adaptör ve soğutma genel olarak o konfigürasyon için optimum seviyede olur.

O kartların güç şablonu izin vermez o Watt'a.

Sizlik bir sorun yok o kartlar öyle.

%100'lük ekran kartı kullanımı ya da 90-100W değerlerini soğutmayı falan çok iyi yapsam bile göremem mi yani? Ya da mesela grafikleri düşüğe alsam oyunlarda ama watt yine yüksek kalsa? Mantıken FPS'im artmalı değil mi bu durumda?

Soğutmayı nasıl çok iyi yapmayı planlıyorsun fanlı laptop soğutucuları çok da etki etmiyor.

4060 70W modeline sahipsin artmaz arttırma yöntemi varsa bile verimli olmaz adaptör ve soğutma genel olarak o konfigürasyon için optimum seviyede olur.

Hocam sistemim bu 4060 70W değil.

Soğutmayı nasıl çok iyi yapmayı planlıyorsun fanlı laptop soğutucuları çok da etki etmiyor.

Termal macun değişimi dediğiniz gibi laptop fanları sadece soğutma olarak değil az iş yükünde yüksek watt yani düşük grafiklerde yüksek değerler almak da mı imkansız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…