Merhaba, bilgisayarımda ekran kartını uzun süre %100 kullanınca aniden bilgisayar donuyor ve hiçbir şey yapılmıyor. Ekran kartının maksimum kullanımı %80 civarlarında ayarlamam için herhangi bir ayar veya program var mı?
İ7-3770K
GTX 650 Tİ (zotac 2gblik olan modeli)
çok mu güçsüz kalıyor? eğer çok güçsüzse bu ekran kartı yerine fiyat performans hangi ekran kartını alabilirim fazla oyun oynayan biri değilim
Absürt değil gibi geldi, oyun oynarken kaça çıkıyor ona bakın. 80-85 oluyorsa sıkıntı olur muhtemelen. Afterburner yükleyip oradan güç limiti ayarlayabilirsiniz.
Absürt değil gibi geldi, oyun oynarken kaça çıkıyor ona bakın. 80-85 oluyorsa sıkıntı olur muhtemelen. Afterburner yükleyip oradan güç limiti ayarlayabilirsiniz.
eskiden misafir çocuğu bilgisayarın kasasın üstüne hafif bi miktar su dökmüştü ekran kartına 4-5 damla geldi döküldüğünde ekran kartını söküp kurulamıştım onun yüzünden böyle bir şey oluyo olabilir mi?
hocam biraz denedim bir şeyler ve sorun ısınmasıyla alakalı değil size şöyle anlatayım
mesela bir oyunda ultrada 2-3dakika ekran kartını zorlarsam direkt çöküyor bende anlayamadım niye böyle yaptığını
Açılmayacak kadar donanım isteyen bir oyunda çökmesi yada 3-5fps alınması aslında çok farklı değil.. ama 25fps üstü bir değer varsa ve çökme vs oluyorsa bir sorun var demektir.