SoDang3rous Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #1 Video encode ve video decode bir anda %-1 oluyor ve PC donuyor, ne kapanıyor. Ne bir şey yapılabiliyor ama masaüstündeki pencereler hareket ettirilebiliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2022
Video encode ve video decode bir anda %-1 oluyor ve PC donuyor, ne kapanıyor. Ne bir şey yapılabiliyor ama masaüstündeki pencereler hareket ettirilebiliyor.
Plais Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 98 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sanayide Eleman 24 Haziran 2022 #2 Format at virüs vardır yani ne cevap bekliyorsun daha bilgisiyarı kontrol edemiyorsun çözümü olsa bile riskli olur. Artı 0 Eksi
Format at virüs vardır yani ne cevap bekliyorsun daha bilgisiyarı kontrol edemiyorsun çözümü olsa bile riskli olur.
KS KS SoDang3rous Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #3 Plais dedi: Format at virüs vardır yani ne cevap bekliyorsun daha bilgisiyarı kontrol edemiyorsun çözümü olsa bile riskli olur. Genişletmek için tıkla... virüs yok kontrol ettim format attım ona rağmen böyle Artı 0 Eksi
Plais dedi: Format at virüs vardır yani ne cevap bekliyorsun daha bilgisiyarı kontrol edemiyorsun çözümü olsa bile riskli olur. Genişletmek için tıkla... virüs yok kontrol ettim format attım ona rağmen böyle
Plais Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 98 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sanayide Eleman 28 Haziran 2022 #4 SoDang3rous dedi: Virüs yok kontrol ettim format attım ona rağmen böyle. Genişletmek için tıkla... Kasadan anlıyor saniz parçaları çıkarıp güzel şekilde tekrar takip tozlandiysa temizleyin hala olmadıysa tamirciye götürebilir siniz. Artı 0 Eksi
SoDang3rous dedi: Virüs yok kontrol ettim format attım ona rağmen böyle. Genişletmek için tıkla... Kasadan anlıyor saniz parçaları çıkarıp güzel şekilde tekrar takip tozlandiysa temizleyin hala olmadıysa tamirciye götürebilir siniz.