feyzullah0125 Femtopat Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #1 Görev yöneticisine girdiğimde ekran kartı kullanımı %70'den aşağı inmiyor. Arkada hiçbir şey açık değilken bile. Bu normal mi?
Görev yöneticisine girdiğimde ekran kartı kullanımı %70'den aşağı inmiyor. Arkada hiçbir şey açık değilken bile. Bu normal mi?
merkestayn Centipat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 1.058 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 13 Şubat 2025 #2 Normal değil benim boşta 4-2 arası geziyor. Artı 0 Eksi
Sindlas Centipat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #3 feyzullah0125 dedi: Görev yöneticisine girdiğimde ekran kartı kullanımı %70'den aşağı inmiyor. Arkada hiçbir şey açık değilken bile. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Çok bir bilgim yok ama herhangi bir program mining atıyor olabilir. Artı 0 Eksi
feyzullah0125 dedi: Görev yöneticisine girdiğimde ekran kartı kullanımı %70'den aşağı inmiyor. Arkada hiçbir şey açık değilken bile. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Çok bir bilgim yok ama herhangi bir program mining atıyor olabilir.
türk gamer Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #4 Mining olabilir demiş zaten arkadaş bebuna katılıyorum imkanın varsa format at ve crack bir program indirme. Artı 0 Eksi
Mining olabilir demiş zaten arkadaş bebuna katılıyorum imkanın varsa format at ve crack bir program indirme.