HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 Anlamadığım bir şekilde ekran kartı kullanımı arada bir birkaç saniyeliğine %100 veya %30 ve üstü oluyor. Normal mi?
Anlamadığım bir şekilde ekran kartı kullanımı arada bir birkaç saniyeliğine %100 veya %30 ve üstü oluyor. Normal mi?
PaRaDoKs Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 594 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #2 Driverı güüncel mi? Aynı zamanda modeli nedir? Ve ne sıklıkla oluyor?
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #3 PaRaDoKs dedi: Driverı güüncel mi? Aynı zamanda modeli nedir? Ve ne sıklıkla oluyor? Genişletmek için tıkla... Bugün olmaya başladı 5 dk bir.
PaRaDoKs dedi: Driverı güüncel mi? Aynı zamanda modeli nedir? Ve ne sıklıkla oluyor? Genişletmek için tıkla... Bugün olmaya başladı 5 dk bir.
PaRaDoKs Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 594 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #4 HalePlace dedi: Bugün olmaya başladı 5 dk bir. Genişletmek için tıkla... Bu oynadığın oyunlara göre farkllık gösterebilir ama zaten xeona 1050 Ti takmak darboğaz yapar diye biliyorum durumun varsa işlemcini yükselt diyeceğim başka bir çözüm yolu bilmiyorum
HalePlace dedi: Bugün olmaya başladı 5 dk bir. Genişletmek için tıkla... Bu oynadığın oyunlara göre farkllık gösterebilir ama zaten xeona 1050 Ti takmak darboğaz yapar diye biliyorum durumun varsa işlemcini yükselt diyeceğim başka bir çözüm yolu bilmiyorum