Ekran kartı kullanımı normal değil

• Konuyu başlatan LFpd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 758

LFpd

Hectopat
MSI Afterburner üzerinden ayarlarımı bozdum ve boşta 50 derece alıyorum ama GPU kullanımı 1 gözüküyor. Anormal bir şey var. Virüs mü bulaştı, formatsız nasıl silerim, yanlış gösterme ihtimali var mı MSI Afterburner'ın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortadaki dönen oka bas ayarları sıfırlar ve masaüstünde GPU kullanımı çok düşük olur zaten.

50 Derece normal sıkıntın nedir tam anlayamadım ?

Güç ayarlarını dengeliye alabilir misiniz? Ayrıca sıcaklık fan dönmüyorsa normal sayılır. Ayrıca kendi ekran kartım GTX 1050 Ti boşta 53 derece.

Normalde kaç dereceydi ve OC yaptıysanız değerler normal ben 200MHz Core clock 1400MHz Memory clock yaptım 44derecede çalışıyor.

Şahsen benim de böyle bir sorunum var GPU kullanımı %0-%1 arası geziyor ama boşta 55-58 derecelerde geziyor ayrıca ekran kartının fanları 60 dereceden sonra dönüyor.

Şahsen benim de böyle bir sorunum var GPU kullanımı %0-%1 arası geziyor ama boşta 55-58 derecelerde geziyor ayrıca ekran kartının fanları 60 dereceden sonra dönüyor.

Normal fanlar kendilerini öyle ayarlar 60 dereceden sonra fanlar döner bu sayedede coil whine önler.

Artı -1 Eksi
"Güç yönetimi modu -> uyarlamalı" değil ise sıcaklık değeri normal, GPU kullanımı tarafına bakarsak yine normal çünkü kart boşta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…