yigittahaa1 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 Bütün normal oyunlarda böyle oluyor arkadaşlar. Normal midir? Nasıl düzeltilir?
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #2 Düzelecek olan şey nedir?
metraZW Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 460 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Operatörü 29 Ağustos 2024 #3 Değerleriniz gayet normal.
yigittahaa1 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #4 deniz.10 dedi: Düzelecek olan şey nedir? Genişletmek için tıkla... hocam en ufak oyunda fulleniyor değerler direkt bu anormal değil mi? yoksa benim hatam kusura bakmayın
deniz.10 dedi: Düzelecek olan şey nedir? Genişletmek için tıkla... hocam en ufak oyunda fulleniyor değerler direkt bu anormal değil mi? yoksa benim hatam kusura bakmayın
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #5 yigittahaa1 dedi: hocam en ufak oyunda fulleniyor değerler direkt bu anormal değil mi? yoksa benim hatam kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Fulleniyor derkenki kastınız ekran kartı kullanımıysa fullenmiyorsa sıkıntı var demektir.
yigittahaa1 dedi: hocam en ufak oyunda fulleniyor değerler direkt bu anormal değil mi? yoksa benim hatam kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Fulleniyor derkenki kastınız ekran kartı kullanımıysa fullenmiyorsa sıkıntı var demektir.
yigittahaa1 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #6 deniz.10 dedi: Fulleniyor derkenki kastınız ekran kartı kullanımıysa fullenmiyorsa sıkıntı var demektir. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam o değil, gpu mhzsi ile memory mhzsi acayip fulleniyor o problem yaratmaz değil mi?
deniz.10 dedi: Fulleniyor derkenki kastınız ekran kartı kullanımıysa fullenmiyorsa sıkıntı var demektir. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam o değil, gpu mhzsi ile memory mhzsi acayip fulleniyor o problem yaratmaz değil mi?
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #7 yigittahaa1 dedi: Hayır hocam o değil, gpu mhzsi ile memory mhzsi acayip fulleniyor o problem yaratmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... GPU ne kadar fazla kullanılırsa mhz de artar zaten. Yani sorun yaratmaz.
yigittahaa1 dedi: Hayır hocam o değil, gpu mhzsi ile memory mhzsi acayip fulleniyor o problem yaratmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... GPU ne kadar fazla kullanılırsa mhz de artar zaten. Yani sorun yaratmaz.
yigittahaa1 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #8 Ekran kartım oyunalrda %50 kullanıyor en fazla sebebi nedir? ekran kartım oyunalrda %50 kullanıyor en fazla sebebi ne olabilir? Son düzenleme: 2 Eylül 2024
Ekran kartım oyunalrda %50 kullanıyor en fazla sebebi nedir? ekran kartım oyunalrda %50 kullanıyor en fazla sebebi ne olabilir?