Ekran kartı kullanımı sınırlanır mı?

ademyck

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ekran kartım ASUS GT730 2 GB, işlemcim AMD A6 6400k. GTA3'te en düşük ayarlarda bile neredeyse %100 ekran kartımı kullanıyor işlemcim %20'yi geçmiyor bilgisayarım GTA3 oynarken bile %100 kullanılması benim hoşuma gitmiyor çok kötü bir ekran kartı değil sonuçta bir de çok kullanıldıği için ekran kartım 70 -75 derecelerde geziniyor Zula'da falan %60'ını kullanıyor ve sorun olmuyor 60 -90 arası FPS alıyorum Low da burada ben ekran kartı kullanımını %70 gibi rakamlara sabitliyebilir miyim? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

GTA'lar ekran kartını ağırlıkla kullanan oyunlar olduğundan sabitlerseniz FPS çok etkilenir

GTA'lar ekran kartını ağırlıkla kullanan oyunlar olduğundan sabitlerseniz FPS çok etkilenir
Ayarlayabilirmiyim peki bi programla veya programsız fps düşsün sorun olmaz bilgisayarım bazen çok sıcaklıktan kapanıyor ekran kartımı temizledim ama fayda etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…