M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 24 Mart 2021 #41 @Selaus4 hocam, başka oyunlarda denediniz mi? Denediyseniz onlarda durum ne?
Selaus4 Megapat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 464 Makaleler 1 Çözümler 9 24 Mart 2021 #42 Sapphire1525 dedi: Hocam RAM ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM %90 oluyor belki alakası vardır diye düşünmüştüm. Anladım. metaphroz dedi: @Selaus4 hocam, başka oyunlarda denediniz mi? Denediyseniz onlarda durum ne? Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda herhangi bir problem yok ama denemek için Minecraft açtım biliyosundur çok RAM tüketen oyun onda da değerler düşüktü.
Sapphire1525 dedi: Hocam RAM ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM %90 oluyor belki alakası vardır diye düşünmüştüm. Anladım. metaphroz dedi: @Selaus4 hocam, başka oyunlarda denediniz mi? Denediyseniz onlarda durum ne? Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda herhangi bir problem yok ama denemek için Minecraft açtım biliyosundur çok RAM tüketen oyun onda da değerler düşüktü.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 24 Mart 2021 #43 Selaus4 dedi: Hocam RAM %95 kullanılıyor. Bundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... RAM'in yüksek kullanımı FPS düşürmez veya ekran kartı kullanımına etki etmez. Selaus4 dedi: Diğer oyunlarda herhangi bir problem yok ama denemek için Minecraft açtım biliyorsundur çok RAM tüketen oyun, onda da değerler düşüktü. Genişletmek için tıkla... Sürücüleriniz güncel değil mi?
Selaus4 dedi: Hocam RAM %95 kullanılıyor. Bundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... RAM'in yüksek kullanımı FPS düşürmez veya ekran kartı kullanımına etki etmez. Selaus4 dedi: Diğer oyunlarda herhangi bir problem yok ama denemek için Minecraft açtım biliyorsundur çok RAM tüketen oyun, onda da değerler düşüktü. Genişletmek için tıkla... Sürücüleriniz güncel değil mi?
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.007 Makaleler 4 Çözümler 20 24 Mart 2021 #44 En yeni sürücüleri kurun ve bir daha deneyin. metaphroz dedi: İlgisi olabilir aslında. Ama neden az RAM kullansın ki? Bir yandan haklısın aslında. RAM'i az kullansa ekran kartı neden düşük olsun ki? Genişletmek için tıkla... Sorun RAM değil ki. Ekran kartı kullanımında garip bir düşüklük var. Ondan bir ilgisi yok dedim
En yeni sürücüleri kurun ve bir daha deneyin. metaphroz dedi: İlgisi olabilir aslında. Ama neden az RAM kullansın ki? Bir yandan haklısın aslında. RAM'i az kullansa ekran kartı neden düşük olsun ki? Genişletmek için tıkla... Sorun RAM değil ki. Ekran kartı kullanımında garip bir düşüklük var. Ondan bir ilgisi yok dedim
Selaus4 Megapat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 464 Makaleler 1 Çözümler 9 24 Mart 2021 #45 metaphroz dedi: RAM'in yüksek kullanımı FPS düşürmez veya ekran kartı kullanımına etki etmez. Sürücüleriniz güncel değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam güncel.
metaphroz dedi: RAM'in yüksek kullanımı FPS düşürmez veya ekran kartı kullanımına etki etmez. Sürücüleriniz güncel değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam güncel.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.007 Makaleler 4 Çözümler 20 25 Mart 2021 #46 Selaus4 dedi: Evet hocam güncel. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada ilk mesajınızda ki fotoğraf online bölüme ait galiba. Hikaye modunda da mı aynı?
Selaus4 dedi: Evet hocam güncel. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada ilk mesajınızda ki fotoğraf online bölüme ait galiba. Hikaye modunda da mı aynı?
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 25 Mart 2021 #47 Hocam, sistemde darboğaz var ama olmaması gerek. İlginç bir sorun. En iyisi teknik servise götürmek bence.
Hocam, sistemde darboğaz var ama olmaması gerek. İlginç bir sorun. En iyisi teknik servise götürmek bence.
Selaus4 Megapat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 464 Makaleler 1 Çözümler 9 25 Mart 2021 #48 Sapphire1525 dedi: Hocam bu arada ilk mesajınızda ki fotoğraf Online bölüme ait galiba. Hikaye modunda da mı aynı? Genişletmek için tıkla... Evet orada da çok fark yok. Monstera yazdım bekliyorum artık. Yardımınız için çok teşekkür ederim.
Sapphire1525 dedi: Hocam bu arada ilk mesajınızda ki fotoğraf Online bölüme ait galiba. Hikaye modunda da mı aynı? Genişletmek için tıkla... Evet orada da çok fark yok. Monstera yazdım bekliyorum artık. Yardımınız için çok teşekkür ederim.
IOETER Decapat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #49 Denetim masasından güç planını yüksek performans yapıp denermisin.
Mansion Kilopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 9.060 Makaleler 12 Çözümler 22 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10400 MSI H410-PRO-VH 32GB G.Skill Ripjaws V GTX1660S MSI Ventus A2000 500GB&PNY CS900 480GB&KİOXİA Exceria 480GB ID-Cooling SE-224XT Sharkoon SHP650 650W XIGMATEK Galaxy RGB Rampage Racer (Modifiyeli) --------------------------------------------- İ3 5005U 4GB RAM APACER AS350 240GB Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik 25 Mart 2021 #50 İşlemcinizde darboğaz var gözüküyor emin misiniz 10500h olduğuna