Ekran kartı kullanımını artırma

ahmet çetinn

Hectopat
MSI Armor RX 570 4 GB ekran kartım var, PUBG normalde %99 ekran kartını kullanması gerekirken benim ekran kartımı %50 %60 gibi kullanımlara düşüyor, bu düşüş FPS drop yaşatıyor. RAM 8 GB 3000MHz ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün sisteminizi belirtirseniz belki yardımcı olabiliriz. Ayrıca düşüş sırasında sıcaklık değerleri nasıl?

Sıcaklık değerleri gayet normal. Sistemim Ryzen 5 2600, MSI RX 570 4 GB, 8 GB 3000MHz RAM, 500W Power, 2TB HDD. HDD 1 TB dolu. Bu FPS drop yaşatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD darboğazı olabilir. O anki HDD kullanımını gözlemleyebiliyorsanız sonucu paylaşın.
Ayrıca RAM'i dual channel yapmak faydalı olacaktır. 8 GB bellek eklemenizi öneririm.

HDD darboğazı olabilir. O anki HDD kullanımını gözlemleyebiliyorsanız sonucu paylaşın.
Ayrıca RAM'i Dual Channel yapmak faydalı olacaktır. 8 GB bellek eklemenizi öneririm.

HDD kullanımı 100'e falan çıkıyor düşüyor bir garip anlamadım ben de. Format mı atmam gerekiyor yoksa HDD değiştireyim mi?

Format çözüm değil. SSD eklemeniz daha iyi olacaktır. Şu anki HDD'nin durumunu da HD Tune Pro ile health ve error scan taraması yapıp görsel eklerseniz kontrol edebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…