Ekran kartı kurulumu nasıl olmalı?

EnesTemiz33

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anki ekran kartım Sapphire Radeon HD 6519 series 1 GB.
MSI GT 710 almayı düşünüyorum. Ama ben eski kartı kartı çıkarıp yenisini takacağımı sanıyordum ancak o kadar kolay değilmiş.
Lütfen bu konu hakkında adım adım bilgilendirebilir misiniz?
Ayrıca bu konu hakkında bilgim olmadığı için daha açıklayıcı bir şekilde anlatırsanız çok memnun kalırım.

Şimdiden hepinize çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Basit bir işlem aslında, şu anki ekran kartın neredeyse yeni alacağın ekran kartını da oraya takıyorsun. Yani PCI Express slotuna, ardından PSU'dan PCI Express güç kablosunu alıp ekran kartına takacaksın. Malzemelerin ismini yanlış söylemiş olabilirim ancak tüm işlem bundan ibaret diye biliyorum.

Arkadaşlar şu anki ekran kartım Sapphire Radeon HD 6519 series 1 GB.
MSI GT 710 almayı düşünüyorum. Ama ben eski kartı kartı çıkarıp yenisini takacağımı sanıyordum ancak o kadar kolay değilmiş.
Lütfen bu konu hakkında adım adım bilgilendirebilir misiniz?
Ayrıca bu konu hakkında bilgim olmadığı için daha açıklayıcı bir şekilde anlatırsanız çok memnun kalırım.

Şimdiden hepinize çok teşekkürler.
Hocam buradan https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 ekran kartı driverini sileceksin GT 710 taktıktan sonra buradan Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA GT 710 driverini yükleyeceksin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı