N Noname birisi Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 47 24 Haziran 2021 #1 NVIDIA GeForce GTX 1650 ekran kartına sahip bir Gaming laptopum var ve ekran kartı aşırı ısınmaya başladı aynı zamanda da FPS düşmesi sorunu oluyor. Acaba termal macun yenilesem bu problem geçebilir mi? Bilgisayarı alalı 1,5 sene oldu hiç değişmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021
NVIDIA GeForce GTX 1650 ekran kartına sahip bir Gaming laptopum var ve ekran kartı aşırı ısınmaya başladı aynı zamanda da FPS düşmesi sorunu oluyor. Acaba termal macun yenilesem bu problem geçebilir mi? Bilgisayarı alalı 1,5 sene oldu hiç değişmedi.
lSrw Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 42 Yer Türkiye 24 Haziran 2021 #2 1,5 Sene olduysa değiştirebilirsin fakat bu işlerden anlamıyorsan bi bilenle yapmanı tavsiye ederim. +Performansını muhtemelen olumlu etkiyebilir.
1,5 Sene olduysa değiştirebilirsin fakat bu işlerden anlamıyorsan bi bilenle yapmanı tavsiye ederim. +Performansını muhtemelen olumlu etkiyebilir.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 24 Haziran 2021 #3 Garantisi devam ediyordur içini açarsan garanti dışı kalır garantiye gönder termal bakımları yapılması için.
Garantisi devam ediyordur içini açarsan garanti dışı kalır garantiye gönder termal bakımları yapılması için.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.893 Çözümler 24 Yer Antalya 24 Haziran 2021 #4 Kasa olsaydı kendin değiştir derdim ama Laptopu sökmek maharetli iş, bir de bilmiyorsan hiç bulaşma. Garantiye gönder onlar macun değişimini yaparlar.
Kasa olsaydı kendin değiştir derdim ama Laptopu sökmek maharetli iş, bir de bilmiyorsan hiç bulaşma. Garantiye gönder onlar macun değişimini yaparlar.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.624 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 24 Haziran 2021 #5 Laptop modeli ne? zod1ax dedi: Garantisi devam ediyordur içini açarsan garanti dışı kalır garantiye gönder termal bakımları yapılması için. Genişletmek için tıkla... Bazılarında garanti bozulmuyor.
Laptop modeli ne? zod1ax dedi: Garantisi devam ediyordur içini açarsan garanti dışı kalır garantiye gönder termal bakımları yapılması için. Genişletmek için tıkla... Bazılarında garanti bozulmuyor.
N Noname birisi Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 47 24 Haziran 2021 #6 Tekin Alakuş dedi: Laptop modeli ne? Bazılarında garanti bozulmuyor. Genişletmek için tıkla... HP marka garantisi bozulmuyor sordum. zod1ax dedi: Garantisi devam ediyordur içini açarsan garanti dışı kalır garantiye gönder termal bakımları yapılması için. Genişletmek için tıkla... garantisi bozulmuyor ,sordum. Vatan'dan almıştım oraya götürsem yaparlar mı acaba?
Tekin Alakuş dedi: Laptop modeli ne? Bazılarında garanti bozulmuyor. Genişletmek için tıkla... HP marka garantisi bozulmuyor sordum. zod1ax dedi: Garantisi devam ediyordur içini açarsan garanti dışı kalır garantiye gönder termal bakımları yapılması için. Genişletmek için tıkla... garantisi bozulmuyor ,sordum. Vatan'dan almıştım oraya götürsem yaparlar mı acaba?