GT 440 kullanıyorum.Genellikle verdiği performans yetmiyor. MSI Afterburner üzerinde küçük miktarda overclock yapıyorum. Yük altında 65-70 dereceyi görüyor. Sizce kart en fazla kaç dereceyi kaldırabilir?
Kartın modeline ve soğutmasına göre değişir. 95-120 Derece'ye ulaşınca otomatik olarak çekirdek frekansını düşürür ve kart soğumaya başlar. 65-70 Derece serin sayılır.
90 derece sonrası Ekran kartı kendini kapatmaz. Çok yanlış bir bilgi. Ayrıca 65 Üstü neden ömür kısaltsın? Bende ki R9 390 110 derece oluyordu kendini kapatmıyordu.
Ama ben onun ekran kartına göre cevap verdim. GT 440 2. rakamından gördüğün üzeri 10 üzerinden 4 puan almış yani böle ekran kartı için bu 65 -70 derece orta zorlar kesinlikle serin değildir.
90 derece sonrası Ekran kartı kendini kapatmaz. Çok yanlış bir bilgi. Ayrıca 65 Üstü neden ömür kısaltsın? Bende ki R9 390 110 derece oluyordu kendini kapatmıyordu.