Ekran kartı marka tavsiyesi

Caner72

Hectopat
Merhaba, 60.000 lira bütçem var. 2 haftadır sistem bakıyorum ama görüştüğüm bilgisayar mağazaları kafamı çok karıştırdı.

4060 Ti veya 4070'li bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ancak ekran kartı konusunda marka olarak ne tercih etmeliyim? ASUS ve MSI gibi markaların çok kaliteli olduğunu biliyorum ama 4070 almak için bütçemi aşıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum, yardımcı olur musunuz?

60k bütçen varsa 4070ti superli sistem alırsın. Yani kaliteliler evet de msi ventus asusun bazı modelleri de çok kaliteli değil. Sen uygun attığım ekran kartlı sistem alabilirsin. Tek tek toplamanı öneririm daha uyguna gelir büyük ihtimalle.

Hocam 60 bin bütçe kasa için mi yoksa ekipmanlar dahil mi?

Hayatımda 1 ya da 2 kez Galax almışımdır. İlki GF210 falandı, onu geç. İkincisi ise Galax RTX 2060 idi. Kartın fanları gırla çalışıp 78 dereceye çıkıyordu. O zaman dedim ki, "Galax benden uzak, Allah'a yakın olsun."

Yine bana göre dandik olan bir marka olan PowerColor'ın bir kartı FurMark'ta 80 dereceyi görürken, aynı ortamda Gigabyte'la ve hafif hasarlı ROG STRIX RX 570'ler 72-73 derecelerde çalışıyordu. Estetik açıdan da bu işi hakkıyla yapan firmalar bence saydıklarım.

PC'miş, Asrock'mış, sevmiyorum. AMD kanadında Sapphire’in gerçekten hakkını verdiğini söyleyebilirim, ama o 5700XT tasarımı nedir öyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır menşei Tayvan MSI ve ASUS'la yarışır kartlar üretiyor.

Zaten alınır. MSI harici almam dedigi icin sordum hocam Galax gayet iyi marka.

2 tane 4060'lı sistem var. PC'mde biri ASUS Dual digeri Galax ikisi de cok güzel calışıyor. Galax'a laf atan görmek degişik

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyun hediyesi de var bu sistemine güzel gider.

Zaten alınır. MSI harici almam dedigi icin sordum hocam Galax gayet iyi marka.

2 tane 4060'lı sistem var. PC'mde biri ASUS Dual digeri Galax ikisi de cok güzel calışıyor. Galax'a laf atan görmek degişik
Dikkat ettiysen sadece derecelerden, çalışmasından bahsetmedim.

Bu iki kartın yakışıklılık oranı eşit mi senin gözünde yane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…