I IontHyTe Hectopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 889 Makaleler 2 Yer İstanbul/Üsküdar, Benim ise geniş. Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2017 #1 Soru başlıktaki. Ne kadar doğrudur? Youtube'de gezinirken bu videoyu görünce kös kös düşünmeye başladım. Doğruluğu ne kadardır? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Soru başlıktaki. Ne kadar doğrudur? Youtube'de gezinirken bu videoyu görünce kös kös düşünmeye başladım. Doğruluğu ne kadardır? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Emrelwory Kilopat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2017 #2 Yanlış bilmiyorsam bütün markalar soğutma ve frekans bakımından rekabetteler frekans da FPS'yi etkiliyor.
Yanlış bilmiyorsam bütün markalar soğutma ve frekans bakımından rekabetteler frekans da FPS'yi etkiliyor.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 16 Ocak 2017 #3 5 6 FPS fark oluşabiliyor. Onun dışında çok yüksek bir fark yoktur.
I IontHyTe Hectopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 889 Makaleler 2 Yer İstanbul/Üsküdar, Benim ise geniş. Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2017 #4 Jira dedi: 5 6 FPS fark oluşabiliyor. Onun dışında çok yüksek bir fark yoktur. Genişletmek için tıkla... Çok can sıkıcı...
Jira dedi: 5 6 FPS fark oluşabiliyor. Onun dışında çok yüksek bir fark yoktur. Genişletmek için tıkla... Çok can sıkıcı...
Metin_42 Hectopat Katılım 3 Ocak 2017 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2017 #5 Gigabyte virali olmasın bu ?
I IontHyTe Hectopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 889 Makaleler 2 Yer İstanbul/Üsküdar, Benim ise geniş. Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2017 #6 Metin_42 dedi: Gigabyte virali olmasın bu ? Genişletmek için tıkla... Zotac düşünüyordum MSI yaptım. Tabii bütçe yeterse...
Metin_42 dedi: Gigabyte virali olmasın bu ? Genişletmek için tıkla... Zotac düşünüyordum MSI yaptım. Tabii bütçe yeterse...
Barisefendiler Kilopat Katılım 7 Temmuz 2016 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2017 #7 Ben MSİ yerine Asus alırdım.Bana göre Asus'un soğutması MSİ'a göre daha güzel.