AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.244 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 24 Nisan 2022 #11 hakanyilmaz28 dedi: Atıyorum MSI stok şekilde XFX stok şekilde işte Sapphire stok şeklinde bunlarda FPS farkı gözlemleniyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam hangi MSI hangi XFX tamamiyle aynı olan 2 kart markadan dolayı fark göstermez. Ama şu da var MSI Ventus ile XFX'in en iyi kartı da aynı olamaz. Arada model bazlı OC ve soğutma farkı var. Tavsiyem MSI almanız yönünde.
hakanyilmaz28 dedi: Atıyorum MSI stok şekilde XFX stok şekilde işte Sapphire stok şeklinde bunlarda FPS farkı gözlemleniyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam hangi MSI hangi XFX tamamiyle aynı olan 2 kart markadan dolayı fark göstermez. Ama şu da var MSI Ventus ile XFX'in en iyi kartı da aynı olamaz. Arada model bazlı OC ve soğutma farkı var. Tavsiyem MSI almanız yönünde.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #12 Sapphire iyidir hocam.
Falcon78 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 1.417 Makaleler 9 Çözümler 3 Yer İstanbul 24 Nisan 2022 #13 hakanyilmaz28 dedi: Atıyorum MSI stok şekilde XFX stok şekilde işte Sapphire stok şeklinde bunlarda FPS farkı gözlemleniyor mu? Genişletmek için tıkla... FPS olarak stok hızlarda markalar arasında çok az fark olur ya da olmaz bile burada 1 FPS farktan bahsediyorum.
hakanyilmaz28 dedi: Atıyorum MSI stok şekilde XFX stok şekilde işte Sapphire stok şeklinde bunlarda FPS farkı gözlemleniyor mu? Genişletmek için tıkla... FPS olarak stok hızlarda markalar arasında çok az fark olur ya da olmaz bile burada 1 FPS farktan bahsediyorum.