Ekran kartı markası nasıl öğrenilir?

Kart orijinal, modeli de bu: AMD Radeon RX 560 896SP Specs
RX 560'ın çıkışından birkaç ay sonra özellikleri kısılarak tekrar çıkartılmış modeli.

Çok teşekkür ederim allahına kurban oalyım senin eminsin değil mi beni çok mutlu ettin.

RX 560'ın çıkışından birkaç ay sonra özellikleri kısılarak tekrar çıkartılmış modeli.

Emin misiniz? ;=)

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 3470 orjinal olan rx560 ile uyuşmuyor techpowerup uygulamasın'da fekemi incelermisin
Bak kardeşim son kez diyorum, kartın fake olsa GPU-Z'de yazardı. Senin kartında bir sorun yok, sistemin de iyi, kapiş.

RX 560'ın 1024 SP'li versiyonu da var.

i5 3470.

Bu da TechPowerUp'daki resmi orijinal ile kıyaslar mısın abi kurban olayım.

i5 3470 orijinal olan RX560 ile uyuşmuyor TechPowerUp uygulamasında fake mi inceler misin?
Bir sorun yok, rahatlıkla kullanabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca bu videoyu da izleyebilirsin.

Yöntem 1: Windows+R Kombinasyonu ile Öğrenme
Tuşa basılı tutarken “R” harfine de aynı anda basarak “Çalıştır” ekranını açın. - Sonrasında “Aç” bölmesine “dxdiag” yazın. - Ardından “Enter” tuşuna basın. Biraz bekledikten sonra çıkan çerçevede “Ekran” sekmesini seçerek ekran kartı modelinizi tespit edebilirsiniz

Abi son bir soru soracağım. HIS Baffin yazıyor ya çakma değil, değil mi? Son sorum bu yemin ederim, cevaplar mısın?
HIS kartını yapan markanın ismi. Baffin ise RX 460 ve RX 560 kartlarının kod adı, yani her iki kart da aynı kod adını kullanıyor. Bir sorun yok, kart orijinal.

HIS kartını yapan markanın ismi. Baffin ise RX 460 ve RX 560 kartlarının kod adı, yani her iki kart da aynı kod adını kullanıyor. Bir sorun yok, kart orijinal.
çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden

ekran kartım rx560 sanıyordum rx 560 896Sp çıktı fps farkı olurmu neredeyse aynımı tech power up'da rx 560 105 değerlendirme idi bu ise 100 dü cevaplarsanız sevinirim abi cevaplarsan çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorum

abi bir soru soraabilirmiyim ben i5 3470 işlemci 16 gb ram AMD Radeon RX 560 896SP Specs ile low ayarlar'da gta 5 te kaç fps alırım bu orjinal tam rx 560 ile bu 896 sp serisi'nin bir fps ve performans farkı olurmu cevaplarsan çok sevinirim bilgisiyardan çok iyi bir şekilde anladığın için soruyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…