W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.301 Makaleler 1 5 Mart 2020 #1 Ekran kartı markasını nasıl öğrenebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2020
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 5 Mart 2020 #2 CPU-Z programı ile öğrenebilirsin. CPU-Z>Graphics>Name veya Board Manuf.
Shibou Hectopat Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2020 #3 windows arama kısmına ‘dxdiag’ yaz. Hatırlamıyorsam böyle yazılıyordu
W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.301 Makaleler 1 5 Mart 2020 #4 CillianMurphy dedi: CPU-Z programı ile öğrenebilirsin. CPU-Z>Graphics>Name veya Board Manuf. Genişletmek için tıkla... AMD olduğu yazıyor ama ben zaten onu biliyorum. Benim merak ettiğim ASUS mu MSI mi yoksa vb. Mi Shibou dedi: windows arama kısmına ‘dxdiag’ yaz. Hatırlamıyorsam böyle yazılıyordu Genişletmek için tıkla... Amd yazıyor ama benim merak ettiğim amd msi gibi markalardan hangisi olduğu
CillianMurphy dedi: CPU-Z programı ile öğrenebilirsin. CPU-Z>Graphics>Name veya Board Manuf. Genişletmek için tıkla... AMD olduğu yazıyor ama ben zaten onu biliyorum. Benim merak ettiğim ASUS mu MSI mi yoksa vb. Mi Shibou dedi: windows arama kısmına ‘dxdiag’ yaz. Hatırlamıyorsam böyle yazılıyordu Genişletmek için tıkla... Amd yazıyor ama benim merak ettiğim amd msi gibi markalardan hangisi olduğu
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 5 Mart 2020 #5 Board Manuf kısmında parantez içinde yazmıyor mu?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.732 Makaleler 13 Çözümler 705 5 Mart 2020 #6 Buranın fotoğrafını atabilir misin? Örneğin benim kartım AMD R9 380 böyle yazıyor.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 5 Mart 2020 #7 TechPowerUp GPU-Z programını indir. Subvendor kısmından kontrol edebilirsin.
W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.301 Makaleler 1 5 Mart 2020 #8 CillianMurphy dedi: Board Manuf kısmında parantez içinde yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... xfx yazıyor da markayı ilk defa duydum
CillianMurphy dedi: Board Manuf kısmında parantez içinde yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... xfx yazıyor da markayı ilk defa duydum
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 5 Mart 2020 #9 XFX Force We don’t just create great digital video components, we build all-out, mind-blowing, performance-crushing video cards and power supplies. www.xfxforce.com
XFX Force We don’t just create great digital video components, we build all-out, mind-blowing, performance-crushing video cards and power supplies. www.xfxforce.com
Prometheus3858 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 97 Çözümler 3 5 Mart 2020 #10 Wallywestrt dedi: xfx yazıyor da markayı ilk defa duydum Genişletmek için tıkla... Buralarda pek bilinmiyor ama var ekran kartları. Fiyat/performans açısından iyi kartlardır aslında.
Wallywestrt dedi: xfx yazıyor da markayı ilk defa duydum Genişletmek için tıkla... Buralarda pek bilinmiyor ama var ekran kartları. Fiyat/performans açısından iyi kartlardır aslında.