Kasayı açmadan öğrenmenin bir yolu var mı? Technopat'ın makalesinde AIDA 64 ile bakılabildiğini gördüm ama verilen bağlantıda ücretsiz versiyonunu bulamadım. Yani modeli değil de MSI, Gigabyte gibi ekran kartı üreticisi adına ihtiyacım var.
Sisteminizin işlemcisi, anakartı ve RAM'i gibi temel bileşenlerinin detaylarını öğrenebileceğiniz faydalı bir araçtır. İşlemcinizi test edip, diğer işlemcilerle karşılaştırma yapma olanağı sağlar.
GPU-Z, ekran kartı ve grafik işlemciniz hakkında hayati bilgiler sağlamak için tasarlanmış hafif bir yardımcı sistem programıdır. BIOS sürümünü, API sürümlerini ve birçok teknik detayı edinmenize yarar.
Sisteminizin işlemcisi, anakartı ve RAM'i gibi temel bileşenlerinin detaylarını öğrenebileceğiniz faydalı bir araçtır. İşlemcinizi test edip, diğer işlemcilerle karşılaştırma yapma olanağı sağlar.
GPU-Z, ekran kartı ve grafik işlemciniz hakkında hayati bilgiler sağlamak için tasarlanmış hafif bir yardımcı sistem programıdır. BIOS sürümünü, API sürümlerini ve birçok teknik detayı edinmenize yarar.
Ben TechPowerUp'tan indirdim ve temizdi. Sonradan o bağlantıdaki GPU-Z'nin sahte olabileceği aklıma geldi. Bir şey demedim. Ekran kartının markası MSI'ymiş. Çok soğuk çalışıyor. MSI için normal mi? Ekran kartı GTX 1050 Ti 4 GB. Ekran görüntüsü:
Ben TechPowerUp'tan indirdim ve temizdi. Sonradan o bağlantıdaki GPU-Z'nin sahte olabileceği aklıma geldi. Bir şey demedim. Ekran kartının markası MSI'ymiş. Çok soğuk çalışıyor. MSI için normal mi? Ekran kartı GTX 1050 Ti 4 GB. Ekran görüntüsü: Eki Görüntüle 887590