Ekran kartı mı değişmeli yoksa yeni PC mi toplanmalı?

hasanisko

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımın ekran kartı ve işlemcisi uyumsuz olduğu için darboğaz yapıyor. Bu yüzden yaz tatili boyunca babamın yanında çalışıp aldığım parayla 2. el RTX 3060 Ti almayı düşünüyorum. Ama babam ise bilgisayarı satıp yeni bilgisayar toplayalım diyor. Sizce yeni ekran kartı mı almalıyım yoksa bilgisayarımı satıp başka bilgisayar mı toplamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımın ekran kartı ve işlemcisi uyumsuz olduğu için darboğaz yapıyor. Bu yüzden yaz tatili boyunca babamın yanında çalışıp aldığım parayla 2. el RTX 3060 Ti almayı düşünüyorum. Ama babam ise bilgisayarı satıp yeni bilgisayar toplayalım diyor. Sizce yeni ekran kartı mı almalıyım yoksa bilgisayarımı satıp başka bilgisayar mı toplamalıyım?
3060 Tİ yerine 7700XT alın.

Bütçeye ve şuanki sisteminizin ederine bağlı. İyi bir para ediyorsa ve iyi bir bütçeniz çıkacaksa AM5'e geçebilirsiniz mesela.

Sistemi belirtin lütfen.

Arada 5-6 bin TL fark var.
Bazı yerlerde 17K veya 20K var hocam. Ne 5-6K? Hadi bazı sitelerde biraz daha pahalıya veriyorlar fakat bilindik sitelere bakın.

Sistemi belirtin lütfen.

Arada 5-6 bin TL fark var.

1745861451663.png

Bazı yerlerde 17K veya 20K var hocam. Ne 5-6K? Hadi bazı sitelerde biraz daha pahalıya veriyorlar fakat bilindik sitelere bakın.

Eki Görüntüle 2480084

Arkadaş 2. el alacağım demiş 2. el 3060 Ti'lar 9-10 bin TL ortalama. Sizin önerdiğiniz kartın 2. el olarak en ucuzu 14-15 den başlıyor.

1745861614059.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı