Ekran kartı mı monitör mü alınmalı?

Aidenzawesome

Hectopat
Daha fazla  
Selam, ben FPS oyunları oynuyorum ve fpsiminde yeterli olduğunu düşünüyorum. İşlemcim R7 5800X ve güzel FPS'ler veriyor. Sizce ekran kartı mı almalıyım yoksa monitör mü? Şu anki monitörüm 165 Hz. Almak istediğim 380Hz.

Aldığın fps değerleri 380'e kadar çıkıyorsa monitör al.

Hangi ekran kartından ve hangisine kadar çıkabilirsin? Duruma göre yorumlayalım.

Ekran kartı al piyasada düşüş bekleniyor fırsat bu fırsat.

Ekran kartı almanı öneririm. 165 Hz yeterli bence.

Rekabetçi oyunlar oynuyorsan ve bu oyunlarda şuanki ekran kartın monitöründen çok daha yüksek fpsler veriyorsa monitör al.

Rekabetçi oyunlar oynuyorsan ve bu oyunlarda şuanki ekran kartın monitöründen çok daha yüksek fpsler veriyorsa monitör al.
Tabi profesyonel seviyede değilsen veya sadece yüksek rekabetçi oyunlar oynamıyorsan 165hz gayet yeterli. Ekran kartın da iyiyse yükseltmene gerek yok.

Yani Valorant oynuyorum rankımda yüksek sayılır.

Ekran kartı almanı öneririm. 165 Hz yeterli bence.
Hangi ekran kartından ve hangisine kadar çıkabilirsin? Duruma göre yorumlayalım.
4070ti

400ü geçiyor genelde.

Daha çok ekran kartını yoran oyunlar oynuyorsan monitör yerine ekran kartı al.

FPS oyunları oynuyorum genelde.

Ekran kartın nedir?

GTX 1650 Super.

165 hz aslında yeterli fakat valorantta fpsin 400leri buluyorsa ve oynadığın bütün oyunlarda durum böyleyse 380e geçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…