Ekran kartı mı yoksa telefon mu alınmalı?

ctsnova_35

Decapat
Daha fazla  
Şu an ekran kartım GT710 ve oyun oynatmıyor. Eski ekran kartı bozuldu daha da eski olanını taktım telefonum j6+ aslında telefon hiç kullanmıyorum. Sizce ne alayım? Bütçe 4000- 4500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon kullanmıyorsanız ekran kartı almanız daha mantıklı diye düşünüyorum.

Hangisine daha çok ihtiyacınız varsa onu alın. Telefonda gündelik hayat için önemli.

Kullandığınız telefon gündelik işlerinizi görebilecek bir telefon. Ben ekran kartını tercih ederdim.

Sistem belirtmemişsiniz, 1500 TL civarında RX 570 türevi bir ekran kartı alınabilir. GT 710 ve J6 satılarak kalan 2500TL bütçe üzerine eklenerek de ikinci elden güzel bir orta segment cihaz bakılabilir.

Şu an ekran kartım GT710 ve oyun oynatmıyor. Eski ekran kartı bozuldu daha da eski olanını taktım telefonum j6+ aslında telefon hiç kullanmıyorum. Sizce ne alayım? Bütçe 4000- 4500 TL.

Hangisini daha çok kullanıyosan onu almalısın dostum senin hayatın 4.5a GTX 1650 var RX 6500XT var 4.5'a yine.

Bilgisayar başında çok zaman geçiriyorsunuz ekran kartı derim. Telefonla uğraşmıyormuşsunuz zaten.

İşlemci ne? Telefon kullanmıyorsanız tabii ki güzel bir ekran kartı upgrade'i iyi olur. O fiyata telefon zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…