Ekran kartı modeli gözükmüyor

KeljiX

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Eski ekran kartımda burada XFX MERC319 RX 6800 XT yazıyordu. Şimdi XFX MERC310 RX 7900 XT ekran kartım var fakat modeli gözükmüyor. Acaba bir sorun oluşturur mu? Oyun performansları da 2K'da RX 6800 XT'den bayağı kötü.

Donanım kimliğimde de hiçbir sürücü sonucu çıkmıyor.
PCI\VEN_1002&DEV_744C&SUBSYS_79051EAE&REV_CC PCI\VEN_1002&DEV_744C&SUBSYS_79051EAE PCI\VEN_1002&DEV_744C&CC_030000 PCI\VEN_1002&DEV_744C&CC_0300
@kino

Son düzenleyen: Moderatör:

Belki oyun ayarları sapıtmıştır RDR2'de olabiliyor bu durum. Bir kaç kere ayar değiştirip gir çık yap belki değişme olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemcin nedir?
12400f

Yok denedim. Birkaç güne farklı oyunları da test edeceğim. Peki bu aida64'de böyle yazması sıkıntı çıkarır mı? Bios sürümünde falan sorun yoktur değil mi?

Oksid bilişim 6800 xt'de sorun var diye 7900 xt ile değişim yaptı.

Hocam şu anki mevcut sürümde ekran kartı sorunları yaşamıyorum gibi. Oyun performansını bu sürümün etkileyeceğine emin miyiz? Oksid bilişim tarafından bu sürüm yüklenmiş çünkü o sebeple sordum yanlış anlamayın.

Son düzenleme:
En güncel GPU sürümlerinde perfomans sorunları veya mavi ekran yaşanıyor. Bunun için biraz eski sürümleri öneriyorum. Yeni Win update ile sorunlar çözüldü gibi ama hala testlerim sürecek bir süre. Onun için sorun yaşıyorsan dediğim şekilde deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…