Ekran kartı modelinin güncelleme ile değişmesi

Khazad dûm

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekran kartımı Windows güncelleme sihirbazı ile güncelleyince Radeon R5 M430 yazıyor ancak Radeon son sürüm driverlarını indirip yüklediğimde Radeon R5 M330 yazıyor. Nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Display Driver Uninstaller ile sürücüyü kaldır sıfırdan yükle AMD saçmalıyor bazen öyle.
Display Driver Uninstaller (DDU)
Donanımın isminin değişmesi bir sorun teşkil etmez. Her zaman DDU kullanmaya gerek yok.
Konu sahibi sürücü sürümünü kontrol edin. Sürücü güncel ise bir şey yapmanıza gerek yok.

Display Driver Uninstaller (DDU) programıyla kaldırdım. Ardından yeniden başlatıp AMD'nin kendi sitesinden R5 M430 için en son sürüm güncel driverı indirip kurdum. Bütün yüklemelerden sonra yeniden başlattım. Radeon Ayarlarında R5 M330 yazıyor ve Radeon R5 M330'un teknik özelliklerini gösteriyor. Hemde Aygıt Yöneticisinde Radeon R5 M330 olarak gözüküyor.
Bu işlemlerden sonra driverı yeniden kaldırım. Yine R5 M430 için eski sürüm bir driver indirdim. Bu sefer Radeon Ayarlarda R5 M430 gözüküyor ve M430'un teknik özelliklerini gösteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı