gamermehmet Hectopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #11 Danotella dedi: Ekran kartını açmayı denemem bile. Ama macunu nasıl değiştireceğim bilmiyorum. Cahilliğime verin Genişletmek için tıkla... Dostum benim gibi çok değişik zevklerin varsa kartın parçalarını farklı farklı renklerde fosforlu boya ile boya gece müthiş bir görünük olur.
Danotella dedi: Ekran kartını açmayı denemem bile. Ama macunu nasıl değiştireceğim bilmiyorum. Cahilliğime verin Genişletmek için tıkla... Dostum benim gibi çok değişik zevklerin varsa kartın parçalarını farklı farklı renklerde fosforlu boya ile boya gece müthiş bir görünük olur.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #12 gamermehmet dedi: Dostum benim gibi çok değişik zevklerin varsa kartın parçalarını farklı farklı renklerde fosforlu boya ile boya gece müthiş bir görünük olur. Genişletmek için tıkla... Siz yaptıysanız fotoğraf atabilirmisiniz ? Alternatif olur benim için.
gamermehmet dedi: Dostum benim gibi çok değişik zevklerin varsa kartın parçalarını farklı farklı renklerde fosforlu boya ile boya gece müthiş bir görünük olur. Genişletmek için tıkla... Siz yaptıysanız fotoğraf atabilirmisiniz ? Alternatif olur benim için.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 9 Haziran 2020 #13 Kartın içerisine mümkünse RGB LED döşemek iyi olabilir.
gamermehmet Hectopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #14 Danotella dedi: Siz yaptıysanız fotoğraf atabilirmisiniz ? Alternatif olur benim için. Genişletmek için tıkla... Maalesef silmiştim malum 32 GB SSD de dosya tutulmuyor.O eski sistemimi sattım. Danotella dedi: Siz yaptıysanız fotoğraf atabilirmisiniz ? Alternatif olur benim için. Genişletmek için tıkla... Birde ekran kartını marka model söyleyebilir misin uyarsa aklıma başka bir fikir de geldi. [т]σятυє dedi: Kartın içerisine mümkünse RGB LED döşemek iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu abime hayranım ya.
Danotella dedi: Siz yaptıysanız fotoğraf atabilirmisiniz ? Alternatif olur benim için. Genişletmek için tıkla... Maalesef silmiştim malum 32 GB SSD de dosya tutulmuyor.O eski sistemimi sattım. Danotella dedi: Siz yaptıysanız fotoğraf atabilirmisiniz ? Alternatif olur benim için. Genişletmek için tıkla... Birde ekran kartını marka model söyleyebilir misin uyarsa aklıma başka bir fikir de geldi. [т]σятυє dedi: Kartın içerisine mümkünse RGB LED döşemek iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu abime hayranım ya.
zilyoner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Jailor's Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #15 Bence yapacağın en iyi şey yukarıda ki gibi içine LED yapmak olabilir. Hydrodipping yaparsan ısınınca boyası akabilir ve sistem çöpe gidebilir. Hiç gerek yok. Hydro dipping zaten tam olarak boya gibi değil. Garip ve ufak bir yapısı var, soyuluyor.
Bence yapacağın en iyi şey yukarıda ki gibi içine LED yapmak olabilir. Hydrodipping yaparsan ısınınca boyası akabilir ve sistem çöpe gidebilir. Hiç gerek yok. Hydro dipping zaten tam olarak boya gibi değil. Garip ve ufak bir yapısı var, soyuluyor.
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.593 Çözümler 1 Yer Aydın 9 Haziran 2020 #16 Arka plakayı akrilik boya ile boyayabilirsin.