Ekran kartı modlu sürücü nedir?

Sanırım ekran kartının üreticisi tarafından üretilmeyen sürücü. Avantajlarını ya da dezavantajlarını bilmiyorum. Ama mavi ekran sorunlarına yol açabiliyormuş.

Modlu sürücünün stabilite garantisi olmaz sonuçta üçüncü parti.

Genellikle AliExpress'te satılan sahte Ekran Kartlarının yanında CD halinde geliyor. Nvidia'nın sitesindeki sürücüler hiçbir zaman çalışmayacaktır.
O amaçlı değilde. Mesela şunun gibi desem?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sahte ekran kartları için kullanılır.
Orijinal kartlara modlu bios atılır. Daha az elektrik ile daha fazla güç almak için.

Sahte ekran kartları için kullanılır.
Orijinal kartlara modlu BIOS atılır. Daha az elektrik ile daha fazla güç almak için.

Üstteki video gibi dersem, Aliexpress'teki kartlarda bahsetmiyorum. Evet, dediğiniz doğrudur ama bunu çok merak ettim ve bunu modlu sürücü indirirek yapıyorlar.

Budget Builds kanalını severek izlerim. Soruya gelecek olursak, Ekran Kartlarının zamanla eskimesi sonucu yeni sürücü yazılması bırakılması sebebiyle birileri sürücülerin Ekran Kartını olması gerektiğinden daha hızlı çalışmasını sağlamaları olduğunu düşünüyorum. Haliyle oyunlarda çökmelerde, BSOD, veya "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hataları ile karşılaşmasıyla sonuçlanmıştır.

Bu, çökmeler, BSOD veya görüntü sürcüsü yanıt vermeyi kesti gibi hatalar garantili hatalar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…