Ekran kartı monitör kalitesini etkiler mi?

Heykirab

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Monitör
Asus 23.8" VG249Q
Şu monitörü aldım ama görüntü kalitesi bozuk gibi.
GT9500 kullanıyorum ve kutudan çıkan hdmi ile bağladım sorun neyde olabilr?
Yeni bilgisayar gelene kadar böyle idare edeceğim. (RX6600)
(Ekran kartım maksimum 60Hz destekliyor)

Bozuktan kastınız yavaş , ağır ve kasıyormuş gibi bir görüntü ise evet ekran kartının HZ değerinden kaynaklanıyor. Başka bir bozukluktan bahsediyorsanız telefon ile ekranı kısa bir video veya resim çekip atın bakalım.
Çözünürlüğü kontrol ettiniz mi yoksa renklerle ilgili mi sorun var. Eğer görüntü kablosunda bir sorun yoksa veya ekran kartında görüntüyü etkileyeceğini düşünmüyorum.
Böyle siyah ekranlarda falan ekran titriyormuş gibi , nokta nokta gözüküyor.
Ama çok az belli oluyor.

Şu monitörü aldım ama görüntü kalitesi bozuk gibi.
GT9500 kullanıyorum ve kutudan çıkan hdmi ile bağladım sorun neyde olabilr?
Yeni bilgisayar gelene kadar böyle idare edeceğim. (RX6600)
(Ekran kartım maksimum 60Hz destekliyor)
Evet etkiler eski bilgisayarıma monitörümü bağlayınca çözünürlük düşüp hz değeri düşürdüğünden berbat bir görüntü ortaya çıkıyor ancak sorununuzu yanlış telafuz etmiş olabilirsiniz yine de bir video falan atmaya çalışın.

Evet etkiler eski bilgisayarıma monitörümü bağlayınca çözünürlük düşüp hz değeri düşürdüğünden berbat bir görüntü ortaya çıkıyor ancak sorununuzu yanlış telafuz etmiş olabilirsiniz yine de bir video falan atmaya çalışın.
Büyük ihtimal HZ değerinden. Siz yinede bir video atın.
Birazdan video atıyorum.

Büyük ihtimal HZ değerinden. Siz yinede bir video atın.
Videoda biraz kalitesiz çıkmış kalitede sorun yok titreşim var gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birazdan video atıyorum.

Videoda biraz kalitesiz çıkmış kalitede sorun yok titreşim var gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodan çok birşey anlayamadım hocam, fakat siyah ekranda beyazlık falan gibi birşey diyorsanız ışık sızması testi yapın Backlight Bleed Test

Onun dışında titreşim gibi olması ağırlık olması 60hzden kaynaklı.

Videodan çok birşey anlayamadım hocam, fakat siyah ekranda beyazlık falan gibi birşey diyorsanız ışık sızması testi yapın Backlight Bleed Test

Onun dışında titreşim gibi olması ağırlık olması 60hzden kaynaklı.
Yok yüksek ihtimalle Hz değerinden dolayı yeni bilgisayar gelince denerim ve sonuçları yazarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı