NeocruZZ Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #11 yusufyardimci dedi: Kendiniz yapabilirsiniz şahsen beni en sevdiğim iştir kendisi sakın mahale bilgisayarcısına gitmeyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım bir kere o hatayı. Arka taraf o yüzden bu kadar karışık
yusufyardimci dedi: Kendiniz yapabilirsiniz şahsen beni en sevdiğim iştir kendisi sakın mahale bilgisayarcısına gitmeyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım bir kere o hatayı. Arka taraf o yüzden bu kadar karışık
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #12 NeocruZZ dedi: Yaptım bir kere o hatayı. Arka taraf o yüzden bu kadar karışık . Genişletmek için tıkla... Böylede kullanabilirsiniz ama ben öyle yapsam galiba ne yemek yerim ne de akşam uyurum.
NeocruZZ dedi: Yaptım bir kere o hatayı. Arka taraf o yüzden bu kadar karışık . Genişletmek için tıkla... Böylede kullanabilirsiniz ama ben öyle yapsam galiba ne yemek yerim ne de akşam uyurum.
F4tihh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #13 yusufyardimci dedi: Kendiniz yapabilirsiniz şahsen beni en sevdiğim iştir kendisi sakın mahale bilgisayarcısına gitmeyin. Genişletmek için tıkla... Mahalle bilgisayarcısına gitmeniz durumunda "16 GB RAM pc kastırır 8 yaptım." gibisinden bir cümle ile karşılaşabilirsiniz.
yusufyardimci dedi: Kendiniz yapabilirsiniz şahsen beni en sevdiğim iştir kendisi sakın mahale bilgisayarcısına gitmeyin. Genişletmek için tıkla... Mahalle bilgisayarcısına gitmeniz durumunda "16 GB RAM pc kastırır 8 yaptım." gibisinden bir cümle ile karşılaşabilirsiniz.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #14 F4tihh dedi: Mahalle bilgisayarcısına gitmeniz durumunda "16 GB RAM PC kastırır 8 yaptım." Gibisinden bir cümle ile karşılaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gitmeyin dedim zaten.
F4tihh dedi: Mahalle bilgisayarcısına gitmeniz durumunda "16 GB RAM PC kastırır 8 yaptım." Gibisinden bir cümle ile karşılaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gitmeyin dedim zaten.
NeocruZZ Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #15 F4tihh dedi: Mahalle bilgisayarcısına gitmeniz durumunda "16 GB RAM pc kastırır 8 yaptım." gibisinden bir cümle ile karşılaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Laptopumun ekran kartını çaldırtmışlığım var bilgisayarcıya küçükken. O yüzden çok dikkat ederim böyle şeylere yusufyardimci dedi: Böylede kullanabilirsiniz ama ben öyle yapsam galiba ne yemek yerim ne de akşam uyurum. Genişletmek için tıkla... Eğer iyi anlıyorsanız görüntülü arama eşliğinde müsait bir zamanınızda bana da yardımcı olursanız çok memnun olurum
F4tihh dedi: Mahalle bilgisayarcısına gitmeniz durumunda "16 GB RAM pc kastırır 8 yaptım." gibisinden bir cümle ile karşılaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Laptopumun ekran kartını çaldırtmışlığım var bilgisayarcıya küçükken. O yüzden çok dikkat ederim böyle şeylere yusufyardimci dedi: Böylede kullanabilirsiniz ama ben öyle yapsam galiba ne yemek yerim ne de akşam uyurum. Genişletmek için tıkla... Eğer iyi anlıyorsanız görüntülü arama eşliğinde müsait bir zamanınızda bana da yardımcı olursanız çok memnun olurum
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #16 NeocruZZ dedi: Laptopumun ekran kartını çaldırtmışlığım var bilgisayarcıya küçükken. O yüzden çok dikkat ederim böyle şeylere . Eğer iyi anlıyorsanız görüntülü arama eşliğinde müsait bir zamanınızda bana da yardımcı olursanız çok memnun olurum . Genişletmek için tıkla... Olur bir gün hocam takipte kalın.
NeocruZZ dedi: Laptopumun ekran kartını çaldırtmışlığım var bilgisayarcıya küçükken. O yüzden çok dikkat ederim böyle şeylere . Eğer iyi anlıyorsanız görüntülü arama eşliğinde müsait bir zamanınızda bana da yardımcı olursanız çok memnun olurum . Genişletmek için tıkla... Olur bir gün hocam takipte kalın.
NeocruZZ Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #17 Mutlu Son Dosya Ekleri 1606139776196.png 7,1 KB · Görüntüleme: 31 5173abc9-d7bb-4f37-9d13-10e6315855ab.jpg 181,3 KB · Görüntüleme: 46
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #18 NeocruZZ dedi: Mutlu son . Genişletmek için tıkla... Ayy şu markaya aşığım ya. Sizin bu kablolama olaylarını ya da seven bir tanıdığınız ya da akrabanız var mı?
NeocruZZ dedi: Mutlu son . Genişletmek için tıkla... Ayy şu markaya aşığım ya. Sizin bu kablolama olaylarını ya da seven bir tanıdığınız ya da akrabanız var mı?
NeocruZZ Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #19 yusufyardimci dedi: Ayy şu markaya aşığım ya. Sizin bu kablolama olaylarını ya da seven bir tanıdığınız ya da akrabanız var mı? Genişletmek için tıkla... Kablolama olayından anlıyor olsam kendim yapardım da bir kabloyu sökersem tekrar nereye takacağımı bulamam
yusufyardimci dedi: Ayy şu markaya aşığım ya. Sizin bu kablolama olaylarını ya da seven bir tanıdığınız ya da akrabanız var mı? Genişletmek için tıkla... Kablolama olayından anlıyor olsam kendim yapardım da bir kabloyu sökersem tekrar nereye takacağımı bulamam
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #20 NeocruZZ dedi: Kablolama olayından anlıyor olsam kendim yapardım da bir kabloyu sökersem tekrar nereye takacağımı bulamam . Genişletmek için tıkla... Tanıdığınız var mı peki?
NeocruZZ dedi: Kablolama olayından anlıyor olsam kendim yapardım da bir kabloyu sökersem tekrar nereye takacağımı bulamam . Genişletmek için tıkla... Tanıdığınız var mı peki?