luxx Centipat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #1 Selamlar. Ekran kartını nasıl çıkarabilirim? Bu mandala bastırıyorum ama çıkmıyor Dosya Ekleri image.jpg 153,6 KB · Görüntüleme: 132
Quarit Kilopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 3.944 Makaleler 1 Çözümler 25 17 Haziran 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.218 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 17 Haziran 2021 #3 RAM'lerin olduğu tarafta bir kulakçık var(ekran kartının altında). Onu aşağıya indirip ekran kartını yukarı kaldırın. Artı 1 Eksi
RAM'lerin olduğu tarafta bir kulakçık var(ekran kartının altında). Onu aşağıya indirip ekran kartını yukarı kaldırın.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 17 Haziran 2021 #4 Mandala bastırıp kartı yukarıya doğru çekin. Yan taraftaki vidaları söktünüz diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
osmankrcr72 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 1.873 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #5 Kulakçığı aşağı indir. HDMI girişlerinin yanındaki vidayı çıkar. Ekran kartını kendine doğru çek. Artı 0 Eksi
BilgisiZz Centipat Katılım 11 Ekim 2019 Mesajlar 263 Çözümler 1 17 Haziran 2021 #6 Kasanın dış tarafında ekran kartını sabit tutmak için vidalama olabilir, kontrol et. Artı 0 Eksi
KS KS luxx Centipat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #7 Bahacprz dedi: RAM'lerin olduğu tarafta bir kulakçık var(ekran kartının altında). Onu aşağıya indirip ekran kartını yukarı kaldırın. Genişletmek için tıkla... basıyorum çıkmıyor ama Artı 0 Eksi
Bahacprz dedi: RAM'lerin olduğu tarafta bir kulakçık var(ekran kartının altında). Onu aşağıya indirip ekran kartını yukarı kaldırın. Genişletmek için tıkla... basıyorum çıkmıyor ama
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.218 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 17 Haziran 2021 #8 Direkt çekmeye çalışır mısın bir de. Bazı anakartlar da kilidi otomatik çıkıyor. Fazla zorlama ama. Artı 0 Eksi
KS KS luxx Centipat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #9 Bahacprz dedi: Direkt çekmeye çalışır mısın bir de. Bazı anakartlar da kilidi otomatik çıkıyor. Fazla zorlama ama. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat vidaları söktüğüm taraf oynuyor o mandalın olduğu taraf sabit Artı 0 Eksi
Bahacprz dedi: Direkt çekmeye çalışır mısın bir de. Bazı anakartlar da kilidi otomatik çıkıyor. Fazla zorlama ama. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat vidaları söktüğüm taraf oynuyor o mandalın olduğu taraf sabit
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #10 Kenar vidalarını söktükten sonra slotun yanındaki mandalı kaldırın. Daha sonra kartın iki tarafından tutup yukarı doğru çekin. luxx dedi: Denedim fakat vidaları söktüğüm taraf oynuyor o mandalın olduğu taraf sabit Genişletmek için tıkla... Mandalın havada olduğundan eminseniz kartı, biraz daha kuvvet uygulayarak çekin. Artı 0 Eksi
Kenar vidalarını söktükten sonra slotun yanındaki mandalı kaldırın. Daha sonra kartın iki tarafından tutup yukarı doğru çekin. luxx dedi: Denedim fakat vidaları söktüğüm taraf oynuyor o mandalın olduğu taraf sabit Genişletmek için tıkla... Mandalın havada olduğundan eminseniz kartı, biraz daha kuvvet uygulayarak çekin.