Ekran kartı nasıl çıkartılır?

Yigit12134

Decapat
Daha fazla  
Camı çıkardım fakat şu an ne yapacağımı bilmiyorum bilen biri yazabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG-20230429-WA0016.jpg
    191,3 KB · Görüntüleme: 100
ramler ile ekran kartı arasında bir bir kilit mekanizması var ona parmağınızla basarken ekran kartını çekin. Tabiki bundan önce kasa vidalarınıda açın.

2-3 kelimeyi internete yazınca her şey çıkıyor zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Once yan kisimdaki vidayi tornavida yardimi ile cikartin ve bagliysa guc PIN kablolarini. Sonrasinda Ekran kartinin yuva tutacagini asaga dogru 120 derecelik aciyla gevesetin akabinde el ile tutup alabilirsiniz.

Bunun cevabını yazılı olarak bir forumda aramak yerine video olarak arasanız daha mantıklı. Kasanın arka panelinde ekran kartının krom rengi plakasını tutan vidaları sökün, daha sonra RAM'lerin hemen altında ekran kartı soketi üzerinde bulunan mandalı sağa çekerek, bastırarak açın ve ekran kartını çıkartın.
Bu arada buram buram Turbox, Dragos sistem koktu.

Anakarttaki mandalı açıp arkadaki vidayı sökeceksiniz.
Anakarta bağlı olan kısmının en sağında bir parça var hafif yukarı doğru. Onu geri ittir biraz yavaş yavaş çekmeye başla.

Kasaya temas eden yerde vida varsa önce onu sök. Ardından PCI-e slotunun sağında kulak tarzı bir parça olacak, onu açıp kartı sağ kısmından tutarak kendine çek. Biraz boşa düştü mü iki tarafından da kendine çekersen kart ayrılmış olur.

Başlamdan önce kasaya bağlı kabloları çıkarıyorum dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…