ErenDemirci07 Decapat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 Merhaba, RTX3070 aldım daha iyi verim için güncellemem lazımmış. Nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2024
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.312 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #2 DDU ile eski suruculerinizi kaldirin ve En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin buradan yeni suruculeri indirin. Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi kaldirmayi bilmiyorsaniz eger buradan indirebilirsiniz.
DDU ile eski suruculerinizi kaldirin ve En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin buradan yeni suruculeri indirin. Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi kaldirmayi bilmiyorsaniz eger buradan indirebilirsiniz.
Willches Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 407 Çözümler 2 12 Temmuz 2024 #3 ErenDemirci07 dedi: Merhaba, RTX3070 aldım daha iyi verim için güncellemem lazımmış. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... NVIDIA Experience indir oradan güncelle her yeni güncelleme geldiğinde sana haber veriyor NVIDIA'nın orijinal uygulaması.
ErenDemirci07 dedi: Merhaba, RTX3070 aldım daha iyi verim için güncellemem lazımmış. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... NVIDIA Experience indir oradan güncelle her yeni güncelleme geldiğinde sana haber veriyor NVIDIA'nın orijinal uygulaması.