volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 14 Şubat 2024 #1 Taktım PCI'e slotuna ama kart yukarı aşağı sallanıyor. Fotoğraf ekleyeceğim. Gösterdiğim yere vida takmak gerekiyor sanırsam ama imkansız gibi bir şey. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri image.jpg 94,4 KB · Görüntüleme: 71
Taktım PCI'e slotuna ama kart yukarı aşağı sallanıyor. Fotoğraf ekleyeceğim. Gösterdiğim yere vida takmak gerekiyor sanırsam ama imkansız gibi bir şey. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm Lee Yubin 14 Şubat 2024 volvoseverim dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Zamanlı attım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
volvoseverim dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Zamanlı attım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.355 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 14 Şubat 2024 #11 volvoseverim dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Zamanlı attım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
volvoseverim dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Zamanlı attım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et