Ekran kartı nasıl sabitlenir?

Merhaba, yakın zamanda anakartımı değiştirdiğim için ekran kartını çıkarıp yeni anakarta taktım. Kasamda ekran kartını sabitlemek için vida yeri bulunmuyor. sadece siyah bir tutacak gibi bir şey var (aşağıdaki resimde görünen siyah parça). Bu siyah parçayı çıkarıp ekran kartını söktüm. daha sonra ekran kartını taktıktan sonra tekrar bu parçayı oturtmaya çalıştım ancak doğru düzgün takılmadı. Yani şu anda sadece PCI slotu ekran kartımı tutuyor ve aşağı doğru eğilmiş vaziyette. Sorum şu ki, ekran kartımı sabitlemek için ne yapmam gerekiyor?
İnternette bazı ürünler var bunlardan almam sorunumu çözer mi?
Örnek: ekran kartı tutacağı

Kasam Xigmatek Asgard 382.

Son düzenleyen: Moderatör:
selamlar bunu şimdi direk yazarak anlatamam ama bu sana yardımcı olur
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

selamlar bunu şimdi direk yazarak anlatamam ama bu sana yardımcı olur
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşte o videodaki gibi vidalamak için yer yok kasamda.
Şöyle bir şey var: (resim bana ait değil ama aynı kasa, resimdeki siyah parça ekran kartını tutuyor galiba)

Dosya Ekleri

• YRm5oKA.jpeg
    YRm5oKA.jpeg
    192,6 KB · Görüntüleme: 191
İşte o videodaki gibi vidalamak için yer yok kasamda.
Şöyle bir şey var: (resim bana ait değil ama aynı kasa, resimdeki siyah parça ekran kartını tutuyor galiba)
kanka o kısım çıkabiliyo yani o dikdörtgen yerler varya orayı çıkarta bilirsin yer zorlamak fln istemiyorsan bilgisayarcıya götür

kanka o kısım çıkabiliyo yani o dikdörtgen yerler varya orayı çıkarta bilirsin yer zorlamak fln istemiyorsan bilgisayarcıya götür
Yok çıkardım zaten yeni anakarta taktım dedim ya. O siyah kısımı taktım ama doğru düzgün oturmadı, ayrıca o siyah şey nasıl ekran kartını tutuyo vidasız anlam veremiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı