anilatk34 Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #1 Ekran kartını nasıl sökerim? Biri yardım edebilir mi yuvasından çıktı alamıyorum. Klipten çıkartamadım. Klipten çıkartamadım. anilatk34 dedi: Ekran kartını nasıl sökerim? Biri yardım edebilir mi yuvasından çıktı alamıyorum. Klipten çıkartamadım. Genişletmek için tıkla... Klipsten. Dosya Ekleri IMG_3602.jpeg 95,6 KB · Görüntüleme: 41 Son düzenleme: 2 Ocak 2025
Ekran kartını nasıl sökerim? Biri yardım edebilir mi yuvasından çıktı alamıyorum. Klipten çıkartamadım. Klipten çıkartamadım. anilatk34 dedi: Ekran kartını nasıl sökerim? Biri yardım edebilir mi yuvasından çıktı alamıyorum. Klipten çıkartamadım. Genişletmek için tıkla... Klipsten.
Geforce Mx130 Kilopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.648 Çözümler 26 2 Ocak 2025 #2 Kasayla olan vidayı çıkardın mı kenardan?
E emin.gunay Picopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 353 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber güvenlik 2 Ocak 2025 #3 Hocam klipsu sonuna kadar itin ve ekran kartını sola yani vidaların olduğu kısıma yavaşça çekin çıkacaktır
Hocam klipsu sonuna kadar itin ve ekran kartını sola yani vidaların olduğu kısıma yavaşça çekin çıkacaktır
anilatk34 Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #4 emin.gunay dedi: Hocam klipsu sonuna kadar itin ve ekran kartını sola yani vidaların olduğu kısma yavaşça çekin çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Çıktı eyvallah.
emin.gunay dedi: Hocam klipsu sonuna kadar itin ve ekran kartını sola yani vidaların olduğu kısma yavaşça çekin çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Çıktı eyvallah.
Mistix Picopat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #5 Resimde ki klipse basıldığında ufak bir tık sesi gelecek. Geldiğinde anakart ekran kartından ayrıldı demek. Solda ki vidayı zaten çıkarmışsınız ama bir de görüntü çıkışlarına bakın. Dosya Ekleri images (19).jpeg 47,4 KB · Görüntüleme: 22
Resimde ki klipse basıldığında ufak bir tık sesi gelecek. Geldiğinde anakart ekran kartından ayrıldı demek. Solda ki vidayı zaten çıkarmışsınız ama bir de görüntü çıkışlarına bakın.