SuiFlix Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #41 General Pong Krell dedi: Kaydettiğinize emin misiniz? Hiç mi değişmedi? Genişletmek için tıkla... Belki 3-4 derecedir kayda değer bir değişim olmadı
General Pong Krell dedi: Kaydettiğinize emin misiniz? Hiç mi değişmedi? Genişletmek için tıkla... Belki 3-4 derecedir kayda değer bir değişim olmadı
UsernameHere Centipat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 354 Çözümler 3 Yer sus town 26 Haziran 2021 #42 Undervolt yap ve yuk altindayken Afterburner'dan fan hizini 70'e cek. eskiden 90 derece oluyordu simdi 60 zor geciyor.
Undervolt yap ve yuk altindayken Afterburner'dan fan hizini 70'e cek. eskiden 90 derece oluyordu simdi 60 zor geciyor.
SuiFlix Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #43 UsernameHere dedi: Undervolt yap ve yuk altindayken Afterburner'dan fan hizini 70'e cek. Eskiden 90 derece oluyordu simdi 60 zor geciyor. Genişletmek için tıkla... Fanları otoda kullanmayı tercih ediyorumda şu an UV yapıyoruz arkadaşla
UsernameHere dedi: Undervolt yap ve yuk altindayken Afterburner'dan fan hizini 70'e cek. Eskiden 90 derece oluyordu simdi 60 zor geciyor. Genişletmek için tıkla... Fanları otoda kullanmayı tercih ediyorumda şu an UV yapıyoruz arkadaşla
S scrop39.5 Megapat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 506 Makaleler 1 26 Haziran 2021 #44 kalsiyumcanavari dedi: Ben UV yaptım. Yük altında 83 Derece oluyordu, şimdi yük altında 71 e düştü. Genişletmek için tıkla... Kaç fps kaybettin ?
kalsiyumcanavari dedi: Ben UV yaptım. Yük altında 83 Derece oluyordu, şimdi yük altında 71 e düştü. Genişletmek için tıkla... Kaç fps kaybettin ?
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 26 Haziran 2021 #45 @SuiFlix 950 dener misiniz?
SuiFlix Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #46 General Pong Krell dedi: @SuiFlix 950 dener misiniz? Genişletmek için tıkla... 950 yaptım kaydettim gene 80 göre afterburnerı her açtığımda sıfırlanıyor
General Pong Krell dedi: @SuiFlix 950 dener misiniz? Genişletmek için tıkla... 950 yaptım kaydettim gene 80 göre afterburnerı her açtığımda sıfırlanıyor
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 26 Haziran 2021 #47 @SuiFlix sol altta startup diye bir kısım var, onu işaretleyip bilgisayarı yeniden başlatır mısınız?
SuiFlix Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #48 General Pong Krell dedi: @SuiFlix sol altta startup diye bir kısım var, onu işaretleyip bilgisayarı yeniden başlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... hepsini yaptım gene oynama olmuyor derecelerde en kötü fanları çok yüksekte tutarım olmazsa
General Pong Krell dedi: @SuiFlix sol altta startup diye bir kısım var, onu işaretleyip bilgisayarı yeniden başlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... hepsini yaptım gene oynama olmuyor derecelerde en kötü fanları çok yüksekte tutarım olmazsa
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 26 Haziran 2021 #49 SuiFlix dedi: hepsini yaptım gene oynama olmuyor derecelerde en kötü fanları çok yüksekte tutarım olmazsa Genişletmek için tıkla... Peki ayarları kaydettiği halde mi olmuyor?
SuiFlix dedi: hepsini yaptım gene oynama olmuyor derecelerde en kötü fanları çok yüksekte tutarım olmazsa Genişletmek için tıkla... Peki ayarları kaydettiği halde mi olmuyor?
SuiFlix Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #50 General Pong Krell dedi: Peki ayarları kaydettiği halde mi olmuyor? Genişletmek için tıkla... eminim kaydettiğime ayarları startup açıp yeniden başlattım gene 950ye çekik olduğu halde düşmüyor
General Pong Krell dedi: Peki ayarları kaydettiği halde mi olmuyor? Genişletmek için tıkla... eminim kaydettiğime ayarları startup açıp yeniden başlattım gene 950ye çekik olduğu halde düşmüyor